O nouă tentativă de suicid în rândul adolescenţilor din Constanţa

Tot mai mulți tineri se gândesc la sinucidere, în ultima vreme. Este și cazul unei copile de numai 13 ani, din localitatea constănțeană Izvoru Mare. Ea a încercat, miercuri seara, să-şi pună capăt zilelor, prin spânzurare.
 
Părinții au declarat oamenilor legii că adolescenta se juca cu cei cinci frați în curte. La un moment dat, ea a dispărut de lângă ei și nu a mai fost văzută. Unul dintre frați a căutat-o și a dat peste ea în grajd, spânzurată cu o funie. Copilul a început să țipe, chemându-și mama. Au dezlegat funia și au sunat la 112.
Medicii sosiţi la fața locului au transportat-o pe minoră la Spitalul Municipal Medgidia, însă de aici ea a fost transferată la Spitalul Judeţean Constanţa. Aseară, la ora închiderii ediţiei, adolescenta se afla în continuare în comă, intubată, la secţia de Terapie Intensivă. Medicii spun că starea ei este critică şi nu pot şti dacă îşi va reveni, întrucât creierul a stat destul de mult timp fără oxigen şi ar putea fi afectat iremediabil.
 
Părinţii spun că fata era destul de abătută în ultima vreme şi acumulase absenţe la şcoală, însă nu s-au gândit că ar putea recurge la un asemenea gest.
 
Citeşte şi
O adolescentă de 17 ani s-a sinucis
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.