Percheziții la persoane bănuite de fraudă informatică și acces ilegal la un sistem informatic. Prejudiciul, aproximativ 3 milioane de euro (VIDEO)

Foto: IPJ ClujÎn această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Seviciul de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea procuroriilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, pun în executare 3 percheziții, în municipiul București și județul Mureș, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de fraudă informatică, acces ilegal la un sistem informatic și tăinuire.

Potrivit IPJ Cluj, la momentul săvârșirii infracțiunilor, prejudiciu cauzat a fost evaluat la aproximativ 2.000.000 de euro.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română.
 
Activitatea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Mureș și Prahova.
 
În urma administrării probatoriului, vor fi dispuse măsurile legale.
 


Citește și: 

IGPRPercheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare în Bacău

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală și fraudă informatică. Implicați administratorii unei societăţi comerciale

10 Oct 2023 1022

Percheziții în județele Gorj si Vâlcea, într-un dosar de fraudă informatică

27 Nov 2020 1352

Prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro Zeci de percheziţii la o grupare care vindea fictiv bunuri pe site-uri din Europa

15 Nov 2016 2256

Zeci de percheziții în Vâlcea, Olt și București

05 Nov 2015 1763