Oficial de la IPJ Constanța Femeie spânzurată pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, în incinta Jumeirah Royal Apartments! (FOTO+VIDEO)

 UPDATE- Oficial de la IPJ Constanța

La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă,  fiind identificată o femeie, de 33 de ani.
Personalul medical a declarat decesul acesteia. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.




Intervenție de urgență pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, azi, 18 iulie.

Din primele informații este vorba despre o persoană care s-ar fi spânzurat în incinta Jumeirah Royal Apartments SRL, la mansardă.  



La locul tragediei se află echipaje ale Poliției Criminalistice Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. La locul incidentului se află și mașini de servicii funerare. 


Potrivit unor surse, este vorba despre o femeie de 33 de ani din Constanța, care s-ar fi cazat ieri în hotel. Femeia nu a lăsat nici un bilet de adio.  A fost găsită de femeia care făcea curățenie în hotel.



Date despre JMR Royal Apartments SRL

Societatea situată pe strada Ștefan cel Mare din Constanța o are ca asociat unic și administrator pe Giurca Alina Georgiana. Numele acesteia mai apare și în firmele Ropan Logistic SRL, Georgia Residence SRL, Bookstars On Line SRL.

Cifra de afaceri pentru anul 2022 a firmei arată în felul următor: 446.888 lei, o pierdere de -54.181 lei, la un număr mediu de doi angajați.

Vechimea firmei este de 4 ani, fiind fondată la data de 21 februarie 2019.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 



Citește și: Un tânăr s-a spânzurat într-un cămin studențesc din Pitești. Polițiștii au demarat o anchetă
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.