Proprietarul unui hotel din Bulgaria despre drona căzută la Tiulenovo - „Locuitorii din apropiere sunt speriați deoarece nu este normal ce se întâmplă“ (VIDEO)

O dronă ce transporta încărcătură explozivă a fost detonată astăzi în Bulgaria după ce a căzut în Tiulenovo, o localitate turistică în nordul litoralului bulgar al Mării Negre. 

La fața locului a ajuns după ce s-a dat alarma o echipă de geniști care a reușit în jurul orei 10.40 să detoneze explozibilul. 

Proprietarul unei pensiuni situate în apropierea locului unde a fost găsită drona a povestit pentru ZIUA de Constanța cum a observat aparatul zburător. 

„Aseară împreună cu un prieten am venit cu un prieten să vedem ce se întâmplă. Din fericire autoritățile erau deja aici și nu permiteau accesul în zonă. Nu m-am speriat dar am înțeles că locuitorii din apropiere sunt speriați deoarece nu este normal ce se întâmplă. Am văzut drona. Se vede explozibilul foarte bine. AUtoritățile au făcut tot ce trebuie pentru siguranța cetățenilor“ - a declarat proprietarul pensiunii din Tiulenovo 

Amintim că, apelul la 112 a fost azi noapte la 21:40, dar autoritățile din Bulgaria nu au luat în serios apelul 112 în prima instanta crezând ca e alarma falsa. 

MAE bulgar a confirmat în aceasta dimineață ca drona era de origine ruseasca implicata în curentul război din Ucraina. 

Citește și: 

Primele imagini cu locul unde a fost detonată drona căzută pe litoralul bulgăresc al Mării Negre (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini impresionante cu detonarea dronei căzute pe litoralul bulgăresc al Mării Negre (VIDEO)

18 Sep 2023 1658

Primele imagini cu locul unde a fost detonată drona căzută pe litoralul bulgăresc al Mării Negre (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Sep 2023 869

Un pescar din Bulgaria, martor la prăbușirea dronei pe malul Mării Negre. „Am crezut că este o masă sau un scaun foarte mare“ (VIDEO)

18 Sep 2023 773

LIVE VIDEO+TEXT Explozie în Bulgaria la aproximativ 30 km de granița cu România! O dronă ce transporta încărcătură explozivi, detonată (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Sep 2023 2349