Pugilistul Ionut Gheorghe s-a transferat la spitalul din Eforie Sud

# In urma accidentului produs duminica la Ovidiu, au ramas doi morti # Boxerul va fi acuzat de omor si vatamare corporala * Catalina Gheorghe si fiica ei au murit ieri la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta * Ionut Gheorghe depasise viteza legala * Acesta a refuzat comunicarea cu presa * La sectia de chirurgie a spitalului, Nicolae Gheorghe, soferul Daciei, isi plangea singur sotia si fiica

Doua dintre victimele accidentului rutier provocat de pugilistul Ionut Gheorghe au decedat la Spitalul de Urgent[ din Constanta. Ieri, in jurul orei 13.30, boxerul de 22 de ani se afla la volanul autoturismului personal BMW inmatriculat in Constanta. La intrarea in orasul Ovidiu, acesta a pierdut controlul directiei, iar masina a intrat pe contrasens. Aici s-a ciocnit cu Dacia condusa de Nicolae Gheorghe, de 43 de ani. Ionut Gheorghe are leziuni la cap si torace, iar soferul Daciei a fost ranit la cap. Ambii au fost supusi testului pentru alcoolemie, rezultatele fiind negative. In BMW se mai aflau prietena pugilistului si mama ei. Aceasta din urma a ramas internata la Spitalul Judetean, la sectia Chirurgie, insa se afla in afara oricarui pericol. Pasagerii din autoutilitara nu au fost la fel de norocosi. Daniela Gheorghe, de 36 de ani, a suferit un traumatism cranian acut deschis si a fost internata in stare de coma gradul III. Aceasta a decedat ulterior la spital, ca si Oana Catalina Gheorghe, fiica ei de 13 ani. Minora suferise traumatisme cranio-cerebrale si pulmonare, iar medicii chirurgi nu au putut sa o salveze. Tatal fetei, aflat in stare de soc, a refuzat sa fie transportat intr-un salon pentru a fi ingrijit, preferand sa ramana in fata salii in care era operata fiica sa. Din primele investigatii, a reiesit ca Ionut Gheorghe depasise viteza legala. El a fost transportat initial la Sectia de Urgenta a Spitalului Judetean Constanta, unde a fost diagnosticat cu traumatisme prin accident rutier cu escoriatii si tasare vertebre L1, L2 si L3. Ulterior a cerut sa fie transferat la Spitalul de Ortopedie Eforie Sud. Nu se stie inca daca motivul acestei schimbari a fost refuzul de a vorbi cu reprezentantii mass-media sau dorinta de a nu fi internat in acelasi spital cu victimele din Dacia Papuc. Campionul national va fi anchetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal județul Constanța Liga a 5-a, rezultate și clasamente. Constructorul Topraisar, scorul etapei

21 May 2024 487

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de vicecampioană la Campionatul Național Universitar de Volei pe Plajă (FOTO)

20 May 2024 345

Școala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Titulescu" din Constanța închiriază teren de sport (DOCUMENT)

19 May 2024 444

Proiectul „Caravana Redescoperă Oina“ continuă la Constanța cu ediția a doua (GALERIE FOTO)

19 May 2024 368

Padel Club Constanța SRL și-a deschis punct de lucru în stațiunea Mamaia

19 May 2024 369

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 600

Zilele Constanței 2024 Multă mișcare, distracție, concursuri și premii la CSM Sport Corner (GALERIE FOTO)

18 May 2024 585

Constanța Emoționant! Prima promoție a Liceului nr. 5 (Decebal), întâlnirea de 50 de ani de la absolvire. Cunoscuți oameni de sport în acea generație (GALERIE FOTO)

17 May 2024 2340

De Zilele Constanței 2024, iubitorii de mișcare și distracție sunt invitați din nou la CSM Sport Corner

17 May 2024 631

Constanța Doliu în sport. Culturistul Costel Căileanu, mort în gravul accident rutier dintre Năvodari și Corbu. Campionul avea doar 54 de ani! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 7726

Editorial Simona Halep. Dragostea sa pentru tenis e prea mare pentru a fi înfrântă de ceva

15 May 2024 721

Școala Gimnazială nr.29 „Mihai Viteazul“ Constanța reabilitează fațada sălii de sport (DOCUMENT)

14 May 2024 547

Cumpăna, județul Constanța, gazda Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza Națională la Handbal gimnaziu băieți și-a desemnat câștigătorii! (FOTO)

12 May 2024 683

Ministerul Apărării repară cazarma 2749 Mangalia! Se va realiza, printre altele, o spălătorie auto tip self service și o parcare (DOCUMENT)

11 May 2024 639

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 628