Sarafu vrea să se judece cu moştenitorii lui Ussi

stila_sarafu_06.jpg"Schimbări de trupe" în procesul în care cunoscuţii fraţi Miţu şi Traian Vasea, alături de mai mulţi apropiaţi ai lor, printre care şi Victor Şerban, zis Gogu, dar şi Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, sunt judecaţi pentru tentativă de omor calificat şi alte infracţiuni, comise cu violenţă. Stila Sarafu - unul dintre indivizii bănuiţi a face parte din gruparea rivală fraţilor Vasea şi care are statutul de parte civilă în proces, în urma bătăii pe care a încasat-o în noiembrie 2006 - cere introducerea în proces a moştenitorilor lui Usein Sali, zis Ussi.

Solicitarea lui Sarafu vine la câteva luni după ce Ussi a decedat, evenimentul având loc în martie 2010, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în urma unor probleme cardiace de care acesta suferea. Constituit parte civilă în proces şi solicitând daune morale de la agresorii săi, printre care potrivit procurorilor s-a numărat şi Ussi, Sarafu cere ca moştenitorii acestuia să răspundă financiar pentru traumele suferite din cauza rivalului său. Pe de altă parte Traian Vasea, zis Nică, a solicitat instanţei ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara, însă judecătorii au hotărât să amâne discuţia până când va sosi rezultatul expertizei medico-legale dispuse în cazul său. Prezent ieri în sala de judecată, Vasea a declarat că a fost chemat în cursul acestei zile la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, iar în acest context avocata lui a cerut instanţei să fixeze un termen de judecată cât mai curând pentru a discuta ridicarea interdicţiei, însă judecătorii au rămas fermi pe poziţie şi au precizat că termenul va fi fixat doar după sosirea rezultatului expertizei. În ceea ce priveşte procesul pe fond, acesta a fost amânat pentru data de 22 noiembrie, dat fiind că individul cunoscut drept Cristel, unul dintre inculpaţi, nu fusese citat, fiind arestat în altă cauză. Tot la înfăţişarea din 22 noiembrie urmează să se discute repunerea cauzei pe rol, ca urmare a solicitării avocatului lui Stila Sarafu, procesul fiind în prezent suspendat, din cauza unor excepţii de neconstituţionalitate invocate de avocaţii suspecţilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în actele constitutive ale Asociației Stropi de Lumină Constanța

27 Apr 2024 365

Fost ofițer din IPJ Constanța acuzat de DNA de abuz în serviciu! Judecătorii disjung cauza sub aspectul laturii civile (DOCUMENT)

07 Apr 2024 8835

Oficial, de la DNA! Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, rămâne suspect în dosarul instrumentat de procurorii DNA Constanța (DOCUMENT)

08 Mar 2024 1169

Tribunalul Constanța, amânare de pronunțare în dosarul unui fost ofițer din IPJ Constanța!

30 Jan 2024 1068

Consilierii locali PNL vor participa vineri la ședința extraordinară în care CLM se constituie parte civilă în dosarul primarului Vergil Chițac (DOCUMENT)

11 Jan 2024 844

Anunțul fostului viceprimar USR, Florin Cocargeanu Consilierii USR și PSD au semnat convocatorul pentru recuperarea prejudiciului. Este vizat primarul Chițac!

08 Jan 2024 948

Update. USR va semna pentru convocare PSD Constanța a inițiat convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal Constanța și cere sprijinul consilierilor pentru asigurarea cvorumului!

07 Jan 2024 1209

Primăria Constanța a publicat titlul proiectului de hotărâre Procurorii DNA cer CLM Constanța să se constituie parte civilă în dosarul penal format după concursul cu bărci de mare viteză de pe lacul Siutghiol

05 Jan 2024 1071

USR Constanța, proiect pentru constituirea Consiliului Local ca parte civilă în dosarul DNA în care este inculpat primarul Vergil Chițac

03 Jan 2024 1008

Justiție Constanța Închisoare cu executare pentru un bărbat care a furat un borcan de caviar, salam și cașcaval

03 Jan 2024 1222

Solicitarea a fost ținută 25 de zile în sertar!! Stelian Ion (USR)- „DNA a înștiințat CL Constanța că se poate constitui ca parte civilă într-un dosar penal în care este cercetat Chițac“ (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1869

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost ofițer din IPJ Constanța acuzat de DNA de abuz în serviciu! (DOCUMENT)

21 Nov 2023 3542

Constanța „Irina, vrei să fii soția mea?“. Antrenorul Cristian Cojocaru se căsătorește. Vor rosti „Da!“ la Starea Civilă într-o zi specială (GALERIE FOTO)

19 Oct 2023 3501

DNA lansează „bomba“! Mai mulți directori din Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară, trimiși în judecată

19 Oct 2023 820

Candidaturile se depun până pe 20 octombrie Se înființează o nouă structură la nivelul Consiliul Județean Constanța. Ce atribuţii va avea și cine va face parte din aceasta?

08 Oct 2023 4984