Scandal într-un local din Argeș. Polițist acroșat de o șoferiță de 18 ani, în timp ce se afla în misiune

Poliția, sursa foto: Facebook
  • În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că mai multe persoane au provocat scandal, la un local de pe raza comunei Lunca Corbului.

În continuarea cercetărilor privind evenimentul petrecut în cursul nopții de 12 spre 13 martie a.c., pe raza localității Lunca Corbului, referitor la condițiile în care unul dintre polițiștii care au intervenit a fost rănit, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform art. 257 din Codul Penal.
 
Cele două persoane în cauză, respectiv bărbatul de 28 de ani și tânăra de 18 ani, au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor.
 
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.
 
De asemenea, cu privire la celelalte aspecte petrecute în cadrul stării conflictuale, a fost înregistrat dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt calificat, conform art. 193, 253, 371 și 229 din Codul Penal.
 
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.
 
Amintim că având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la un polițist care a fost acroșat de un autoturism în urma intervenției la un eveniment petrecut pe raza localității Lunca Corbului, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a comunicat următoarele:
 
 

În noaptea de 12 spre 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane au provocat scandal, la un local de pe raza comunei Lunca Corbului.
 
La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca-Corbului, la fața locului fiind direcționate și echipaje din cadrul Poliției Orașului Costești.


 
Primul echipaj de poliție a identificat mai multe persoane care se aflau în conflict, acționând pentru aplanarea stării conflictuale și identificarea persoanelor.
 

În aceste împrejurări, una dintre persoanele implicate s-a deplasat la autoturism, în ciuda faptului că un polițist i-a solicitat să rămână pe loc și să se legitimeze. În timp ce bărbatul în cauză ar fi urcat pe locul din dreapta al autoturismului, împotrivindu-se fizic, i-ar fi solicitat unei femei, care se afla la volanul autoturismului, să demareze, acroșându-l pe polițist și plecând de la fața locului.
 
Colegul nostru a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. Din fericire, din primele date, acesta a suferit doar leziuni la un genunchi, starea acestuia fiind în curs de evaluare.
 
Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
 
Atât bărbatul implicat, cât și femeia care se afla la volanul autoturismului au fost identificați, aceștia fiind un bărbat de 28 de ani, din comuna Uda, și o tânără de 18 ani, din comuna Vedea.
 
În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Termoficare Constanța Mai mulți consumatori au rămas fără apă caldă la robinete. Lista completă

19 Apr 2024 604

Argeș Incendiul de la sediul DSVSA a pornit, cel mai probabil, de la un aparat de aer condiţionat

13 Apr 2024 472

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5539

În județul Argeș Profesor, arestat pentru agresiune sexuală. O agresase pe minoră chiar în incinta liceului

19 Mar 2024 521

Constanța Halterofilii, pe podium și la competițiile de la Bascov (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 569

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1008

CSM Constanța Voleibalistele au trecut de FC Argeș în minimum de seturi (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Mar 2024 912

Avarie Termoficare Constanța în zona Tomis Nord! Mai mulți abonați au rămas fără căldură și apă caldă

05 Mar 2024 790

Exponatul săptămânii la Muzeul de Artă Populară Constanța - „Ie de Argeș”

04 Mar 2024 487

Loteria Română Primul câștig de categoria I obtinut în acest an la Loto 6/49, la extragerea de astăzi, 25 februarie

25 Feb 2024 1331

Muzeul de Artă Populară Constanța Marama din Muscel, piesă din costumul popular argeșean-exponatul săptămânii

19 Feb 2024 684

Foștii procurori – inspectori judiciari Adina Florea și Silviu Ciocoiu, răspuns negativ de la Tribunalul Constanța (MINUTA)

12 Feb 2024 1045

IPJ ArgeșActivități preventive desfășurate de polițiști cu elevii

08 Feb 2024 451

Licitații Constanța CNAIR, achiziție de dispozitive de fixare - șuruburi pentru montat semnalizare rutieră (DOCUMENT)

05 Feb 2024 762

Bărbat reținut după distrugerea a mai multe autoturisme!

28 Jan 2024 821