Scandalagiii din Medgidia s-au reunit dupa gratii

Saptamana trecuta, Ferat Cherim a intrat peste Cristian Sibisanu in casa si l-a amenintat * Prietenii lui Sibisanu, plecati in cautarea lui Cherim, au devastat o discoteca si s-au razbunat pe masina acestuia * In urma incidentelor, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, violare de domiciliu, distrugere si port ilegal de arme albe * Nicolae Titi, persoana care in timpul scandalului a folosit un pistol cu gaze se sustrage cercetarii penale * El a fost dat in urmarire generala si consemn la frontiera

Magistratii de la Judecatoria Medgidia au emis alte patru mandate de arestare preventiva pentru autorii scandalului declansat in data de 9 aprilie, la o discoteca din localitate. Astfel, Ilie Arghir, in varsta de 37 de ani, Ionut Marius Ciocoiu, de 28 de ani, Florin Raducu, de 22 de ani si Iulian Stefan Matei, de 30 de ani au ajuns dupa gratii. Actiunea vine dupa ce la data de 10 aprilie, au fost arestati preventiv Marin Nicolae, de 19 ani si minorul S.R.V, in varsta de 17 ani. In prezent, singura persoana care se sustrage cercetarilor este Nicolae Titi, in varsta de 28 de ani, asupra caruia s-a dispus prin ordonanta masura obligarii de a nu parasi tara pana la data de 12 mai. Acesta a fost dat in urmarire generala si in consemn la punctele de trecere a frontierei. Potrivit anchetatorilor, acesta este persoana care in timpul scandalului a folosit un pistol cu gaze si care prin actiunea sa a pus in primejdie viata trecatorilor. Pe data de 9 aprilie, un scandal de proportii, copiat parca din filmele americane cu gangsteri, a avut loc la Medgidia. Incidentul s-a derulat in doua etape si a avut ca personaje principale pe Cristian Sibisanu, de 26 de ani, din Medgidia si Ferat Cherim, de 36 de ani, din Bucuresti. Neintelegerile dintre cei doi erau mai vechi, iar in jurul orei 6 dimineata, bucuresteanul s-a dus sa-i ceara socoteala lui Sibisanu, chiar in locuinta acestuia. Discutia a fost una incinsa, cu multe vorbe grele si amenintari. Intimidat de Cherim, Cristian Sibisanu a sunat la Politie pentru a reclama cele petrecute. In timp ce oamenii legii cercetau incidentul din casa tanarului, prietenii lui Sibisanu s-au dus sa faca dreptate. Ilie Arghir, de 35 de ani, Titi Nicolae, de 28 de ani, Marin Nicolae, de 19 ani si alti 3-4 tineri, rude cu acestia, au aflat ca Ferat Cherim este intr-o discoteca din localitate si au plecat, inarmati cu furci, bate si arme albe, sa-i aplice o corectie. La discoteca a inceput un adevarat razboi. Gasca lui Sibisanu a spart geamurile de la intrarea in local si a devastat autoturismul lui Cherim. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime, asa cum se intampla de multe ori in cazuri de acest gen, cand conflictele se incheie intr-o balta de sange. Chiar daca scandalul a fost aplanat, toti participantii au fost "premiati" de oamenii legii. In urma incidentului a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, violare de domiciliu, distrugere si port ilegal de arme albe.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 239

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 382

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 327

Infotrafic Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

04 May 2024 333

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 334

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 616

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 680

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 510

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 585

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 409

Acțiuni ale polițiștilor din județul Tulcea, pentru combaterea pescuitului ilegal. Iată ce au constatat ​

03 May 2024 385

Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

03 May 2024 553

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 517

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 511

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 580