Semimaratonul București 2022 Un bărbat a intrat în stop cardiorespirator după ce a trecut linia de sosire

Maraton Foto Pixabay
  • Serviciul de Ambulanta București Ilfov a intervenit pentru salvarea vieții unui participant la Semimaratonul București 2022.


La finalul cursei de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, un bărbat de naționalitate japoneză de aproximativ 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator.

Echipajele SABIF care asigurau asistența medicală de urgenta la maraton au intervenit și l-au resuscitat, iar pacientul a fost diagnosticat cu edem pulmonar acut. Acesta a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital de urgență din Capitală. 


Ambulanta București Ilfov a participat la acest eveniment cu 4 echipaje de tip C cu medic și 4 echipaje de tip B2 cu asistent medical.

In plus 9 echipe de sprijin formate din câte 2 voluntari asigură asistența medicală în cadrul maratonului care se desfășoară în acest week-end în București.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Asta da performanță demnă de un campion“ Veteranul Petru Andrei Condurache, pe podium și la Maratonul Internațional de la Cluj

09 Nov 2021 2523

Iulică Alexe, fost atlet la CS Farul Constanţa, două medalii şi două recorduri la Campionatul European de masters (galerie foto)

18 Sep 2019 3097