Șofer fără permis, depistat în trafic la Hârșova! Bărbatul a încercat să fugă de polițiști

Poliția. Foto: Facebook/DGPMBLa data de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de  29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, acesta a condus un autoturism, pe strada Plantelor, fiind oprit în trafic, de polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova.
 

„În momentul opririi, bărbatul a coborât din autoturism, încercând să se sustragă.
 
Fiind somat să se oprească, s-a conformat.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are anulată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
Ulterior, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest“ - au mai precizqta reprezentanții IPJ Constanța.

 
Fiind condus la spital, a refuzat, de asemenea, prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

 

Citește și: 

Urmărire spectaculoasă în trafic. Implicat un șofer cu permisul anulat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.