Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe DN30 Constanța-Mangalia. Ce au găsit polițiștii în mașina suspectului (GALERIE FOTO)

foto: IPJ ConstantaLa data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 23.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier și Secția 5 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Connstanța, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 39, spre municipiul Constanța.
 
Potrivit IPJ Constanța, conducătorul auto s-a supus semnalului, oprind autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers.
 
La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 27 de ani.
 

„În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
De asemenea, în autoturism au fost identificați doi pasageri, o femeie, de 18 ani, și un bărbat, de 21 de ani.
 
Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în autoturism au fost descoperite mai mute pliculețe conținând o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, un grinder și un cântar de mare precizie“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Acestea au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și: 

Acțiune la Cumpăna! Ce au descoperit polițiștii în trafic (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe DN39 în apropierea comunei Agigea

11 Apr 2024 739

Urmărire în trafic pe DN39 Constanța-Mangalia pentru prinderea unui șofer drogat ce conducea cu viteză excesivă

12 Oct 2023 829

Pericol pe DN39 și Autostrada Soarelui. Un șofer beat, fără permis și sub influența drogurilor a condus de la Vama Veche până în apropiere de București

10 Aug 2017 3226