Știri Constanța Femeia însărcinată, proprietara mașinii furate din Cumpăna de către șoferul urmărit în trafic la Constanța, în lacrimi (FOTO+VIDEO)

Urmărite cu focuri de armă, azi, 21 septembrie, la Constanța!

Un șofer a furat mașina unei femei, la Cumpăna, în timp ce aceasta intrase într-un magazin. 

Proprietarii mașinii furate de șoferul care a fost urmărit cu focuri de armă în zona Gării din Constanța sunt profund șocați și întristați de incident.

În special, proprietara mașinii, care este însărcinată, plângea în momentul în care a aflat despre furtul și urmărirea mașinii sale.

Aceștia sunt afectați și de impactul emoțional al evenimentului și de stresul suplimentar cauzat de situația în care s-au regăsit.

Avea cheile în contact, mașina era pornită. Intrase să ia pâine într-un magazin din Cumpăna. Nu știu cine este. Acum o să vedem cine este, a spus proprietarul mașinii. 

Este de înțeles că proprietara mașinii, aflată într-o perioadă sensibilă a vieții sale, a avut o reacție emoțională puternică în fața acestei situații dificile.

Autoritățile locale și forțele de ordine depun eforturi pentru a sprijini victimele și a investiga cazul în detaliu.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța. 

Autoturismul a fost reperat în trafic de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.


În zona Gării, bărbatul ar fi acroșat 3 vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului.

Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical.  

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Citește și:

ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Matei

22 Sep, 2023 07:52

"Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical". Cate focuri se trag, in mod normal, de avertisment ? 3 incarcatoare ? 5 ? Adica 6 focuri de avertisment mie mi se par enorme. Ai tras odata, ai tras a doua oara tot in sus, apoi incepi sa tragi pe bune, ca nu esti la nunta araba. Ala oprea din prima daca avea de gand sa opreasca...

Articole asemanatoare

Urmărire în trafic, la Constanța! Totul s-a petrecut în zona cartierul Kilometrul 5. În centrul acțiunii, un șofer de 36 de ani

31 Mar 2024 1362

Urmărire în trafic Un șofer a încercat să sfideze Poliția! Nu a oprit în Cumpăna, dar a fost prins la Constanța

16 Mar 2024 828

Retrospectivă 2023 Hoți, jafuri și anti exemple la Constanța!

02 Jan 2024 831

Suspecții de furt urmăriți de polițiști în trafic în județul Constanța, filmați când încarcă bunurile sustrase în mașină(VIDEO)

18 Dec 2023 2525

Focuri de armă pentru prinderea unui șofer care a sustras un autoturism și a condus băut și fără permis!

29 Oct 2023 908

Viața nu este un joc! Un motociclist a rămas fără permis de conducere pentru următoarele ... 870 de zile

14 Oct 2023 1127

Urmărire în trafic pe DN39 Constanța-Mangalia pentru prinderea unui șofer drogat ce conducea cu viteză excesivă

12 Oct 2023 822

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, din Suceava, reținută! Este acuzată de luare de mită, complicitate la trafic de influență și deținere de droguri pentru consum în formă continuată

12 Oct 2023 1893

Urmărire spectaculoasă în trafic. Implicat un șofer cu permisul anulat

05 Oct 2023 882

Știri Constanța Imagini șocante surprinse în timpul urmăririi în trafic a șoferului care a furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate (VIDEO)

21 Sep 2023 4830

Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța, despre șoferul care a furat mașina unei femei însărcinate, în Cumpăna (VIDEO)

21 Sep 2023 6186

Focuri de armă la Constanța Eroismul polițiștilor în urmărirea șoferului care a furat mașina unei femei însărcinate (FOTO+VIDEO)

21 Sep 2023 20358

ACCIDENT LIVE VIDEO Accident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)

21 Sep 2023 15468

Constanța Șofer beat urmărit în trafic de polițiști pe străzile din localitatea Poiana

13 Sep 2023 784

Accident rutier în Galați Poliția implicată într-un incident în timpul urmăririi unui șofer care depășise limita de viteză

18 Aug 2023 805