Știri Constanța Mai multe persoane depistate cu substanțe interzise la festivalul de muzică electronică Sunwaves (GALERIE FOTO)

Foto: Gruparea Mobilă ConstanțaGruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, împreună cu celelalte instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, asigură măsurile de ordine publică în zona desfășurării festivalului de muzică electronică Sunwaves, care are loc în Constanța.

Potrivit reprezentanților GMJ Tomis Constanța, efectivele de jandarmi, precum și ceilalți parteneri instituționali acționează pentru prevenirea oricărui incident de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, precum și pentru monitorizarea accesului participanților în festival.

„Astfel, de la începutul festivalului și până în prezent, în ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost constatate 15 fapte de natură penală cu privire la deținerea unor substanțe interzise atât de către cetățeni români, cât și străini.

În continuare, măsurile proactive și dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului urmăresc verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și gestionarea rapidă a oricăror evenimente“ - au mai precizat reprezentanții GMJ Tomis

Citește și: 

Proiect de legeParlamentarii PSD vor pedepse de până la 25 de ani pentru cultivarea și traficul de droguri

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MAI Zeci de persoane depistate cu substanțe interzise la festivalul de muzică electronică Sunwaves, din Constanța

18 Sep 2023 639

Zeci de persoane prinse cu droguri la festivalurile de pe litoral

30 Apr 2023 908

Persoane depistate de polițiștii locali cu substanțe de mare risc la un festival din Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO)

29 Apr 2023 1012

Polițiștii de la Antidrog au descins peste petrecăreții de la Sunwaves! Au fost prinși 10 bărbaţi care vindeau droguri de mare risc

22 Aug 2016 4806