„Tineri în floarea vieți! Păcat“ Mesaje de condoleanțe pentru tinerii decedați în accidentul de pe DN2A din județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Au fost scene de coșmar noaptea trecută pe DN2A între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu unde a avut loc un teribil accident rutier în urma căruia doi tineri au murit pe loc.  

În mediul online rudele și cunoscuții au postat mai multe mesaje de condoleanțe pentru tinerii decedați. 

Unul dintre cei care și-a pierdut viața în accident este Marian Nicolae C, din Hârșova, județul Constanța. Acesta urma să împlinească pe data de 11 februarie vârsta de 22 de ani. 

Cel de-al doilea tânăr, cel aflat la volan este Marian Ionuț. P, din comuna Pantelimon, sat Călugăreni, județul Constanța, avea 20 de ani și potrivit polițiștilor nu deținea permis de conducere. 

Și acesta urma să își aniverseze la sfârșitul lunii februarie ziua de naștere. 
 

Condoleanțe familiei!Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe Dumnezeu să-i odihnească, tineri în floarea vieți păcat

Dumnezeu sa-i ierte ! Condoleante ! 

Condoleanțe și putere familiei.


Reamintim că, un autoturism Skoda s-a izbit violent de un autotren aflat pe banda a doua de mers. 

Din primele informații acul vitezometrului autoturismului s-a blocat la 150 km/h. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră  au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani,  și un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 56 de ani.

Ambele vehicule ar fi circulat în aceeași direcție. 

„În urma accidentului rutier au decedat conducătorul auto și un bărbat, de 21 de ani, pasager în autoturism.


Bărbatul aflat la volanul ansamblului rutier a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. 
Din verificările efectuate a rezultat că șoferul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 



Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe DN2A! Șoferul autoturismului nu avea permis de conducere (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 721

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 4134

Știri Constanța Informații de ultimă oră despre șoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN2A

07 Feb 2024 1693

Știri Constanța Tamponare în lanț pe bulevardul Tomis, în zona Macul Roșu. Polițiștii au ajuns la fața locului (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 1862

Constanța Coincidențe macabre în cazul accidentului mortal de pe DN2A! Ambele victime sunt născute în februarie și aveau același prenume(GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 5611

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe DN2A! Șoferul autoturismului nu avea permis de conducere (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 2282

Știri Constanța Cine sunt tinerii decedați în accidentul dintre Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Una dintre victime împlinea curând 22 de ani (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 9128

Oficial de la IPJ Constanța Dosar de cercetare penală pentru „șoferița” care a produs un accident rutier, lângă Ovidiu, județul Constanța

01 Feb 2024 1650

Știri Constanța azi UPDATE. O mașină s-a răsturnat pe DN2A intersecția cu Sibioara!

30 Jan 2024 1014

În județul Constanța Un BMW a intrat în parapet la Lumina (FOTO+VIDEO)

28 Jan 2024 2560

Știri Constanța Șoferul care s-a răsturnat cu mașina pe DN2A în apropiere de Stupina, arestat preventiv (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Jan 2024 1801

În județul Constanța O femeie rănită, cu multiple traumatisme în urma unui accident între Stupina și Hârșova (FOTO+VIDEO)

25 Jan 2024 3576

Constanța Șofer drogat implicat într-un accident rutier pe DN2A, între localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu

23 Jan 2024 1053

Știri Constanța azi Microbuz răsturnat pe DN2A. Primele detalii de la IPJ Constanța despre accident! (VIDEO)

31 Dec 2023 1924

Știri Constanța azi Accident rutier între un microbuz de persoane și un tractor, pe DN2A, spre Hârșova. Tractoristul, băut (VIDEO)

31 Dec 2023 2011