Un bărbat și fiul său, internați în spital după ce ar fi găsit o substanță necunoscută în mâncare! Incredibil cine este suspect în acest caz

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atat el cât și fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicați cu o substanță de culoare gri, găsită în mâncare. 

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că a existat un conflict intrafamilial, iar o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi distrus un bun din locuință. 

„Cu privire la aspectele sesizate de barbatul de 48 de ani, polițiștii criminaliștii au ridicat substanța de culoare gri, atât din mâncare, cât și dintr-un ambalaj din plastic, în vederea efectuării unei expertize și determinării compoziției acesteia. 

Cei doi bărbați au fost transportați la o unitate spitalicească. De asemenea, femeia în vârstă de 83 de ani a fost transportată la un spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, față de aceasta fiind emis un ordin de protecție provizoriu“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Ilfov.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Citește și: 

Femeie de 82 de ani atacată în propria casă de doi indivizi și violată! Suspecții, reținuți

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.