UPDATE Împingător scufundat în Dana 96 a Portului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

A fost alertă noaptea trecută în Portul Constanța. Un împingător slovac s-a scufundat în Dana 96 a Portului Constanța.

Este vorba despre împingătorul Michaela. Ambarcațiunea s-a scufundat la ora 6.40. 

Din primele informatii împingătorul Michaela s-a avariat dupa ce a intrat in coliziune cu un convoi de barje care intra in portul fluvial și s-a scufundat total.

Nimeni nu a fost rănit. Autoritățile portuare au balizat zona în care s-a scufundat împingătorul și vor demara operațiunile de ranfluare. 

ANR a dispus începerea cercetarilor în acest caz. Traficul naval nu este afectat. Zona unde s-a scufundat împingătorul este în apropierea cheului și va fi ocolită.

UPDATE

Din primele informații evenimentul de navigație s-a produs astazi la ora 5.35. Capitania Portului Constanta a fost anunțată ca impingatorul Michaela sub pavilion Cehia are gaura de apa la babord după ce a intrat în coliziune cu impingatorul Rovinari 3. Au fost trimise în asistenta 3 impingatoare care au acționat cu 4 pompe, dar din păcate la 2 ore după producerea accidentului impingatorul s-a scufundat. A fost emis aviz către navigatori privind pericolul de navigație în zona.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la ANR Cum s-a petrecut accidentul de navigație în urma căruia un împingător s-a scufundat în Portul Constanța (GALERIE FOTO)

29 Apr 2023 1257

Cine şi când a ranfluat împingătorul „Dunafoldvar“ (galerie foto)

02 Jun 2014 3200