Zeci de autoturisme cu cauciucurile tăiate în zona Viile Noi din Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă (GALERIE FOTO+VIDEO)

Proprietarii mai multor mașini parcate în zona Viile Noi din Municipiul Constanța au avut neplăcuta surpriză să observe în această dimineață că au fost tăiate cauciurile autoturismelor. 

În această situație sunt zeci de proprietari de autoturisme. 

Potrivit martorilor tăieturile ar fi fost făcute cu cuțitul. 

Proprietarii mașinilor au fost sfătuiți de polițiști să pună mașinile pe cric pentru a nu se distruge și jențile autoturismelor. 

„Am fost sunată de vecini să ies afară că avem cauciucurile tăiate. Toți vecinii au aceeași problemă. Pe stânga fațâă sunt tăiate cauciucurile tăiate. Polițiștii au spus că este vorba despre toată strada Șoseaua din Vii și străzile adiacente. Este vorba despre mai multe mașini. S-au luat imagini de pe camere de supraveghere din zonă pentru anchetă. Toate mașinile sunt pe cric, așa ne-a sfătuit poliția“ - a precizat pentru ZIUA proprietara unui autoturism afectat. 



Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța!Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, testat pentru consum de alcool și droguri

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Furturi și distrugeri la autoturisme, în Constanța. Bărbat de 39 de ani, arestat preventiv. Unde l-a găsit Poliția?

19 Apr 2024 973

Un adolescent de 16 ani, suspectat că ar fi dezumflat pneurile mai multor mașini parcate într-un cartier din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO

03 Mar 2024 1296

Oficial de la IPJ Constanța despre mașinile vandalizate

09 Feb 2024 833

Mașini vandalizate în Constanța. Care ar fi motivul (FOTO+VIDEO)

09 Feb 2024 2830

Constanța Adolescentul care ar fi distrus anvelopele a zeci de mașini, sub control judiciar! Minorul, implicat și în incendierea blocului de pe Grindeanu (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 858

UPDATE Focuri de armă în Constanța. Mai multe autoturisme parcate în zonele CET și Anda, avariate (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2021 21289

Zeci de mașini, vandalizate de doi copii. Printre acestea și o autospecială a Poliției Locale

02 Jan 2019 1216