Fotoreportaj Constanța Au apărut primele bănci smart pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Trocadero (FOTO)

Constănțenii au bănci smart! Au apărut primele bănci smart pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Trocadero din Constanța. 

Acestea utilizeaza energie solară, avand un panou fotovoltaic, senzori avansati de monitorizare a calitatii aerului, porturi USB si incarcare wireless, Wi-fi gratuit, dar și posibilitate de expunere publicitară.

Banca inteligenta este un nou concept, viitorul clasicelor banci. Pentru a crește interesul locuitorilor, dar și a vizitatorilor este oportună amplasarea de bănci inteligente in apropierea fiecarui obiectiv din oraș.

Banca inteligentă este o bancă alimentată solar care oferă energie electrică gratuită în aer liber, tuturor dispozitivelor mobile.


Citește și:

Sondaj de opinie70% dintre respondenți nu sunt mulțumiți de cum arată Constanța după lucrări. „Chiar nu vedeți cu ochii voștri dezastrul“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dorinel

13 Nov, 2023 01:03

Sa vedem si cat vor rezista in fata primatelor din oras. Sunt destui "paste iarba" care is vor imprima initialele sau vor vandaliza aceste minunatii nedemne de secolul XV in care traiesc ei

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Orașul Murfatlar va avea bănci inteligente cu internet wireless și încărcare USB! Cine le va furniza?

14 Mar 2024 1564

Stadiul lucrărilor de modernizare și reabilitare, în Constanța. Ce spune primăria

13 Nov 2023 901