Berbecii şi Fecioarele - început de week-end foarte agitat

6.jpgBERBEC

Week-end-ul Berbecilor stă sub semnul petrecerilor şi al aventurii. Fie că au de gând să-l petreacă pe plajă, să iasă la un grătar sau să plece câteva zile departe de casă, cu siguranţă se vor distra de minune. Nu este exclus nici să facă o cucerire. Cât despre problemele zilnice, este suficient timp săptămâna viitoare pentru a le rezolva.

TAUR

Taurii sunt cam nemulţumiţi de atmosfera de acasă sau din cercul de prieteni. Este momentul să le spună lucrurilor pe nume, dar într-un fel care să nu rănească sentimentele persoanelor vizate. Ar trebui să fie ceva mai atenţi la cheltuieli astăzi şi să nu cedeze tentaţiei de a arunca banii pe toate nimicurile, mai ales dacă bugetul lor nu arată prea bine.

GEMENI

Ziua se anunţă a fi una bună pentru Gemeni, mai ales că s-ar putea ivi oportunitatea de a face rost de nişte bani. Sau chiar le vine o sumă, deloc neglijabilă, cel mai probabil de la cineva din familie. În ceea ce priveşte dragostea, flirtul de vacanţă care îi amuză acum s-ar putea transforma în ceva mai mult. Nu este exclus să fie vorba chiar de sufletul lor pereche.

RAC

În cele din urmă, Racii au parte de un moment de respiro din partea astrelor. Atmosfera se detensionează, iar nativii pot să se mai relaxeze. De fapt, chiar ar fi o idee bună să-şi dedice ziua lucrurilor care le fac într-adevăr plăcere. Chiar dacă au chef pur şi simplu să stea pe canapea şi să lenevească, nu ar trebui să se simtă vinovaţi.

LEU

Discuţiile pe care Leii le poartă cu alte persoane ar putea lua o turnură neaşteptată, care să le strice planurile nativilor. Apar nişte noi informaţii, care nu îi mulţumesc. Ar trebui să se concentreze totuşi asupra imaginii de ansamblu. Vor constata că lucrurile nu merg chiar aşa de rău şi că, de fapt, se enervează din cauza unor detalii.

FECIOARA

Fecioarele simt nevoia să facă astăzi ceva diferit, să încalce nişte reguli. Pur şi simplu s-au plictisit de rutina zilnică. O escapadă undeva, departe, le-ar prinde foarte bine acum. La fel şi să cunoască oameni noi. Oricum, de luni o iau de la capăt.

BALANŢA

Deşi, în general, cei născuţi în zodia Balanţei iau în considerare sfaturile celorlalţi, astăzi nu ar trebui să asculte de nimeni în afară de propria persoană. Chiar dacă asta înseamnă să şocheze printr-o decizie de neînţeles pentru alţii. În fond, dacă nu riscă, nu prea au şanse să câştige.

SCORPION

Scorpionii vor avea un sfârşit de săptămână încărcat cu activităţi domestice -se apucă de zugrăvit, de curăţenie generală sau se ocupă de bugetul familiei. Partea bună este că sunt foarte eficienţi, iar ceilalţi îi ajută, aşa că treburile vor fi terminate la timp. Asta înseamnă că le va rămâne şi timp liber pentru o ieşire în oraş sau pentru o şuetă cu prietenii.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii simt nevoia să discute în particular cu o persoană mai matură, care poate deţine răspunsul la o problemă care îi macină. Fie că este o întrevedere cu un prieten în care au încredere sau o discuţie cu unul dintre părinţi, pleacă de acolo parcă mai liniştiţi, cu multe aspecte clarificate în minte. În plus, vor constata că au învăţat o lecţie valoroasă de viaţă.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, ziua este prielnică luării unor hotărâri capitale pentru binele familiei. Nu e cazul să-şi impună însă părerea lor, pentru că acum este vorba despre nişte decizii care vor îi vor afecta pe toţi ce implicaţi pe termen lung. Diplomaţia şi înţelegerea nevoilor celorlalţi sunt absolut necesare.

VĂRSĂTOR

Dacă stau izolaţi şi refuză să comunice astăzi, Vărsătorii nu vor rezolva absolut nimic. E cazul să iasă din conul de umbră şi să ia taurul de coarne. Iniţiativele lor vor fi bine primite şi vor reuşi să schimbe ceva în bine. În plus, întâlnirea cu alte persoane le va îmbunătăţi considerabil dispoziţia.

PEŞTI

Efervescentă ca şampania - aceasta este descrierea potrivită a dispoziţiei Peştilor în acest sfârşit de săptămână. Nativii sunt bine-dispuşi şi sociabili, ceea ce îi face foarte atrăgători. Este un moment potrivit pentru a pune la punct lucrurile în viaţa lor sentimentală, iar intuiţia este folositoare pentru a lua o decizie în acest sens. În privinţa banilor, ar putea apărea nişte cheltuieli neaşteptate, aşa că este cazul să fie pe fază.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Acționarii companiei Șantierul Naval 2 Mai SA, convocați la AGA! Se discută acordul-cadru pentru serviciile juridice

08 May 2024 1454

Firme Constanța AGA la Alliance Qwest Company SA, fondată de Mirea, Mazăre, Constantinescu, Secărea. Se repartizează profitul

06 May 2024 1003

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 496

Afaceri Constanța Punct de lucru al SC Vivinco Winery SRL deschis la Murfatlar

01 May 2024 592

Firme Constanța Sterk Plast SRL nu mai este administrată de Erkan Genc

01 May 2024 470

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 451

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 466

Firme Constanța AGA Vinvico SA! Se stabilește bugetul pe 2024

21 Apr 2024 536

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 606

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 623

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 629

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 485

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 418

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 609

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 772