Capricornii şi Peştii au parte de surprize plăcute din partea partenerilor de viaţă

8.jpgBERBEC

Tumultul din viaţa Berbecilor începe să se mai domolească astăzi. Este adevărat, nu de tot - dar, măcar, lucrurile încep să intre pe un făgaş cât de cât normal. Ar putea apărea nişte noi perspective pe plan profesional, care să-i entuziasmeze. Înainte de a semna vreun contract, nativii ar trebui totuşi să citească foarte atent toate clauzele.

TAUR

Taurii sunt din ce în ce mai tentaţi să ignore, astăzi, regulile stricte după care îşi guvernează existenţa. Simt nevoia să-şi exprime energia imensă de care dispun în moduri noi, creative, deşi, la un anumit nivel, asta îi şi nelinişteşte. Până la urmă, le place să meargă pe drumul cunoscut. Nu e momentul să-şi pună atât de multe întrebări - schimbarea înseamnă, până la urmă, şi progres.

GEMENI

Astăzi, Gemenii ar trebui să fie foarte atenţi la tendinţa de a crede şi de a încerca orice. Lor le place să numească asta „flexibilitate". Alţii o pot vedea însă ca naivitate sau inconştienţă şi nu este exclus ca unele persoane, cu intenţii nu tocmai bune, să încerce să profite de nativi. Un dram de scepticism este foarte indicat, mai ales în ceea ce priveşte ofertele venite de la străini.

RAC

Racii vor încerca, din răsputeri, să împace pe toată lumea astăzi. Totuşi, eforturile lor nu vor fi apreciate la adevărata lor valoare, ba mai mult, există unii care pun la îndoială sinceritatea nativilor. În loc să se consume pentru asta, ar trebui să realizeze că, pur şi simplu, nu pot să-i facă pe toţi fericiţi. În plus, ar fi cazul să se mai ocupe şi de propriile probleme.

LEU

Leii au astăzi multă încredere în propria persoană, dar şi în lume, în general. Pur şi simplu, ştiu că vor trece peste orice obstacol care ar putea sta în calea lor. De unde vine acest optimism? De fapt, nici nu contează. În loc să-şi pună întrebări ar trebui doar să profite de această zi, în care chiar şi aparentele gafe au un final fericit.

FECIOARA

Pasionali, originali, creativi - aşa ar putea fi descrişi astăzi cei născuţi în zodia Fecioarei. Lasă deoparte prudenţa şi îşi arată o altă faţă, mult mai temperamentală. Este adevărat, asta ar putea aduce şi nişte conflicte deschise cu persoana iubită. Din fericire, acestea durează puţin, iar împăcarea va fi cu atât mai dulce.

BALANŢA

Balanţele au o zi destul de solicitantă şi la serviciu, şi acasă. Cumva, toată lumea vrea ceva de la nativi - şefii le cer să facă ore suplimentare sau le dau mai mult de muncă, iar acasă trebuie să aplaneze un conflict care este pe punctul de a exploda. Este un moment bun pentru ca nativii să pună piciorul în prag. În fond, nu sunt responsabili de rezolvarea problemelor întregului univers!

SCORPION

Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru Scorpioni astăzi, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul firmei la care lucrează. N-ar fi exclus să li se repartizeze noi responsabilităţi, sau să apară un nou proiect la care vor trebui să lucreze peste program. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le dea o mai mare atenţie. Spre seară, un prieten de care nu mai ştiau nimic le va da un semn de viaţă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii reuşesc să facă astăzi o bună impresie oriunde se vor duce. Temerarul Marte le conferă mai multă încredere dar îi tentează să-şi asume şi riscuri inutile. E cazul să fie ceva mai obiectivi şi să nu forţeze nota, deoarece consecinţele nu vor fi plăcute. Ar face bine să asculte sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti. Le vor fi de un real folos.

CAPRICORN

Este posibil ca nativii din Capricorn să aibă parte de o mică surpriză astăzi, care vine din partea partenerului de viaţă. Poate o propunere sau chiar un cadou. În acest fel, li se vor mai alina unele dintre temerile care i-au măcinat în ultima vreme. În rest, nu este cazul să se agite prea mult. Ar trebui să aştepte ca lucrurile să se limpezească şi abia apoi să acţioneze.

VĂRSĂTOR

Rutina zilnică îi face pe Vărsători să nu se simtă în largul lor astăzi. Parcă ar vrea mai multă libertate şi de aceea au tendinţa de a-i face reproşuri persoanei iubite. E cazul să se mai tempereze! În loc să se certe, mai bine ar plănui o ieşire, o vacanţă, pentru a-şi reîncărca bateriile.

PEŞTI

În programul de astăzi al Peştilor ar putea apărea nişte schimbări de ultim moment. Fie primesc o vizită de la o persoană pe care nu au mai văzut-o demult, fie apare ocazia să plece la drum. În orice caz, au şansa să mai iasă din cotidian. În dragoste, lucrurile merg excelent, iar persoana iubită le-ar putea pregăti o surpriză frumoasă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Acționarii companiei Șantierul Naval 2 Mai SA, convocați la AGA! Se discută acordul-cadru pentru serviciile juridice

08 May 2024 1459

Firme Constanța AGA la Alliance Qwest Company SA, fondată de Mirea, Mazăre, Constantinescu, Secărea. Se repartizează profitul

06 May 2024 1003

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 496

Afaceri Constanța Punct de lucru al SC Vivinco Winery SRL deschis la Murfatlar

01 May 2024 592

Firme Constanța Sterk Plast SRL nu mai este administrată de Erkan Genc

01 May 2024 470

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 451

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 466

Firme Constanța AGA Vinvico SA! Se stabilește bugetul pe 2024

21 Apr 2024 536

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 606

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 623

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 629

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 485

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 418

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 609

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 772