Fecioare! Aveţi mai multă încredere în propriile forţe!

2.jpgBERBEC

Berbecii se trezesc astăzi cu foarte multă energie şi planuri să o folosească într-un scop constructiv. Adică este momentul să pună în cele din urmă în aplicare ideea aia pe care o tot întorc pe toate părţile de ceva vreme. În plus, ar fi cazul să poarte discuţia pe care au tot evitat-o.

TAUR

Dacă au plănuit o seară relaxantă, în familie, Taurii ar trebui să renunţe la această idee. Sunt cam agitaţi, nerăbdători şi, ceea ce nu prea le stă în caracter, sunt dispuşi să-şi asume nişte riscuri. Asta înseamnă că au nevoie de ceva mai multă activitate - însă nu şi de riscuri inutile!

GEMENI

Agenda Gemenilor arată destul de încărcată astăzi, deci este momentul să-şi facă un grafic mai detaliat al întâlnirilor care nu trebuie ratate. Asta pentru că, şi ziua de astăzi, stă sub semnul comunicării. Ceea ce este excelent, având în vedere că acesta este unul dintre lucrurile la care se pricep cel mai bine.

RAC

Încă puţină răbdare - de asta au nevoie Racii. Puţină răbdare şi luciditate, chiar dacă toată aşteptarea pe care trebuie să o îndure li se pare, în acest moment, insuportabilă. Lucrurile chiar o să arate mai bine! Este cazul să fie convinşi de asta şi să înceteze cu lamentările.

LEU

Leii sunt astăzi un magnet pentru situaţiile care implică intensitate şi intrigi de toate felurile. Chiar dacă ei oricum au o aplecare spre dramatism şi declaraţii demne de o piesă de teatru, este momentul să se abţină de la aşa ceva. Adică să asculte întâi ce au şi ceilalţi de zis, să analizeze şi abia după aceea să-şi exprime părerea.

FECIOARĂ

După intrarea lui Venus în zodia lor, a venit şi momentul ca Soarele să îşi facă apariţia triumfală în semnul Fecioarei. Nativii vor percepe acest lucru ca pe o infuzie de optimism, vitalitate, încredere mai multă în propriile forţe. Lucrurile încep să arate mult mai bine, pe toate planurile.

BALANŢĂ

Cel mai bun sfat pentru Balanţe astăzi este să pună în aplicare, din nou, lecţiile de viaţă pe care le-au primit în ultimul an de la Saturn - răbdare, perseverenţă, politica „paşilor mărunţi" şi toleranţă la situaţiile frustrante. Deşi pare că echilibrul lor este tulburat de unele evenimente care le scapă de sub control, ar trebui să înţeleagă că, într-un final, problemele se vor rezolva cu bine. Iar finalul acela nu este prea îndepărtat.

SCORPION

Mare atenţie la persoanele din anturajul apropiat - acesta este mesajul zilei pentru Scorpioni. Nativii sunt extrem de impresionabili astăzi şi, contrar naturii lor, foarte uşor de manipulat de cineva care le ştie punctele sensibile. Da, este momentul să-şi pună din nou masca lor de „mister" şi să nu spună prea multe.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au şansa să-şi consolideze situaţia materială astăzi - adică nu neapărat că le vin nişte bani, cât mai degrabă că nişte incertitudini se clarifică. Încă nu este momentul să se arunce la cheltuieli inutile, deci. Cei mai avantajaţi de această situaţie sunt nativii care lucrează în domenii care au legătură cu publicul.

CAPRICORN

Deşi, într-adevăr, există în continuare nişte aspecte astrale tensionate care îi sâcâie pe Capricorni, nativii ar trebui să se concentreze şi pe partea bună a lucrurilor. Aceasta chiar există! Beneficiază de o conjunctură favorabilă, care le oferă un loc de „refugiu" şi le oferă mai multă stabilitate şi capacitate de a lua decizii bune. E momentul să se ghideze după ce le dictează intuiţia.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar trebui să înceteze să-şi mai creeze singuri probleme! Asta pentru că au tendinţa de a refuza, cu încăpăţânare chiar, sfaturile bune şi realiste care li se dau, însă sunt mai mult decât dispuşi să se implice în nişte chestiuni care ar putea avea consecinţe grave asupra psihicului lor. Ar trebui să se întrebe dacă într-adevăr merită să plătească un preţ atât de mare.

PEŞTI

Armonie, înţelegere şi, de ce nu, un nou început pe plan sentimental. Asta îi aşteaptă pe cei născuţi sub semnul Peştilor astăzi. Chiar dacă ceva pare „prea bun ca să fie adevărat", nu trebuie să refuze. Viaţa poate fi foarte frumoasă, uneori.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 430

Afaceri Constanța Punct de lucru al SC Vivinco Winery SRL deschis la Murfatlar

01 May 2024 518

Firme Constanța Sterk Plast SRL nu mai este administrată de Erkan Genc

01 May 2024 404

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 398

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 436

Firme Constanța AGA Vinvico SA! Se stabilește bugetul pe 2024

21 Apr 2024 488

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 512

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 567

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 586

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 443

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 387

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 575

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 727

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 706

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 598