Taurii primesc ajutor de la femei

7.jpgBERBEC

Ziua Berbecilor ar putea fi rezumată astfel: pace şi armonie acasă, tensiuni cu şefii la locul de muncă. Li se pare că superiorii lor le cer prea mult sau au idei greşite despre cum ar trebui făcute lucrurile. De fapt, dacă stau să se gândească mai bine, temperamentalii nativi ar trebui să admită că au o problemă cu simplul fapt de a urma instrucţiunile altcuiva. Cel mai simplu şi cel mai bine ar fi să-şi facă treaba.

TAUR

O femeie din anturajul apropiat le oferă un ajutor nesperat Taurilor, dacă au de rezolvat nişte probleme legate de cumpărarea sau vânzarea unui teren sau a unei case. Dacă îi ascultă sfaturile, nativii vor avea mult de câştigat. Spre după-amiază reuşesc să clarifice o situaţie tensionată în familie. Atenţie totuşi la ce cuvinte folosesc - „ţi-am spus eu că aveam dreptate" este de evitat cu orice preţ!

GEMENI

Dacă prima parte a zilei va decurge în general fără incidente pentru Gemeni, spre seară ar trebui să se aştepte la nişte discuţii în contradictoriu pe teme spinoase, gen datorii sau sentimente rănite ale partenerului de cuplu. Dacă, cumva, nativii au un secret de care nu sunt mândri, acesta va ieşi astăzi la suprafaţă şi ar putea isca o furtună.

RAC

Pentru Raci, astăzi este o zi foarte bună să facă declaraţii de dragoste! Persoana vizată se va simţi măgulită de atenţia şi afecţiunea care i se acordă! Nativii vor simţi că nimic nu este suficient de bun pentru celălalt şi sunt dispuşi să demonstreze asta într-un mod cât se poate de concret. Poate iau în calcul chiar şi o cerere în căsătorie.

LEU

Aşa cum ne-au obişnuit, Leii sunt plini de energie şi astăzi. Entuziasmul lor este de-a dreptul contagios şi pentru cei din jur, pe care reuşesc să-i angreneze fără prea mare efort în proiectele lor de viitor. Îi ajută, în acest sens, şi hotărârea de care dau dovadă. Totuşi, nu este cazul să-şi aglomereze programul în mod nerealist. Ziua are 24 de ore, chiar şi pentru ei!

FECIOARA

Fecioarele se gândesc astăzi să facă o schimbare în viaţa lor. Puţin probabil însă să fie vorba despre ceva radical - mai degrabă, nativii sunt tentaţi să încerce o nouă tunsoare, să-şi reînnoiască garderoba sau să redecoreze casa. Pe scurt, ceva care să-i facă să se simtă mai bine. Nu le-ar strica nici să o lase mai moale cu munca - sunt cam obosiţi şi nu prea dau randament.

BALANŢA

Balanţele ar putea face astăzi un drum ceva mai lung, în interes de serviciu. Deşi nu le convine prea mult, nu este cazul să-l amâne sau să-l refuze. În cele din urmă, au şansa să rezolve cu succes nişte probleme sau să pună bazele unui parteneriat profitabil. Mai mult, ar trebui să vadă această călătorie ca pe o ocazie de a scăpa de stresul cotidian, care s-a acumulat în ultimele zile.

SCORPION

Scorpionii sunt mai sensibili, mai visători, astăzi. Cei care lucrează în domenii artistice au parte de o perioadă în care se simt extrem de inspiraţi! Problema cu această stare de spirit este însă că nativii par să nu mai fie conştienţi de nişte limite absolut necesare, iar tentaţia exceselor de tot felul este foarte mare. Puţină moderaţie este mai mult decât necesară astăzi!

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se simt nemulţumiţi fără a avea un motiv anume, iar impulsivitatea îi poate face să spună lucruri pe care le vor regreta nu peste mult timp. Cel mai bine ar fi să discute cu persoana iubită tot ce simt şi aceasta îi va ajuta să depăşească momentul. Planurile pe care le-au făcut pentru timpul liber vor suferi unele amânări, care însă nu îi vor încurca într-o prea mare măsură.

CAPRICORN

Capricornii sunt cam nervoşi astăzi - de aceea ar trebui să se abţină de la discuţii în contradictoriu. Sunt mari şanse să arunce nişte vorbe care să jignească, doar pentru că nu sunt în apele lor! Este cazul să se concentreze pe rezolvarea unor probleme de acasă, pe care le-au neglijat. Cel mai probabil, este ceva legat de bani!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au astăzi ocazia să pună la punct nişte lucruri care îi nemulţumesc în viaţa lor. Atitudinea lor este totuşi destul de tranşantă - poate că ar fi cazul să dea dovadă de mai multă diplomaţie. În ceea ce priveşte serviciul, ar fi de dorit să nu se implice în mai multe activităţi decât cele trecute pe ordinea de zi, deoarece riscă să se epuizeze din punct de vedere nervos.

PEŞTI

Chiar dacă se simt în stare să mute şi munţii din loc, Peştii ar trebui să dea dovadă de ceva mai mult realism astăzi. Ar fi indicat să lase planurile de schimbare a ordinii mondiale pe mai târziu şi să se ocupe de lucrurile de rutină pe care le-au neglijat în ultima vreme - cum ar fi facturile pe care nu le-au plătit încă sau vreo reparaţie urgentă prin casă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 505

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 303

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 513

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2294

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1016

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 611

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 558

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 677

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 1007

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 611

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 600

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 624

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 926

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2473

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 960