Autorizație de construire pentru firma deținută de Naciu Pescu și Costin Samara. Este vizată o investiție în Constanța

foto: pexels
  • Așa cum reiese din datele Registrului Comerțului, Real Estate Concept a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, iar asociați sunt Naciu Pescu și Costin Samara
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Real Estate Concept SRL, societate care investește în cartierul Palazu Mare din Constanța.
 
Prin AC 15 din data de 3 ianuarie 2023, firma Real Estate Concept SRL va modifica tema de la AC 548/16.07.2021 „Construire Imobil P+supantă+3E cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren, montare firmă luminoasă și organizare de șantier” prin schimbare regin de înălțime în S+P+supantă+3etaje, modificări compartimentări interioare, modificare fațadă și modificare din 10 în 9 unități locative cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobați. Documentul este valabil 12 luni.
 
Așa cum reiese din datele Registrului Comerțului, firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, iar asociați sunt Naciu Pescu și Costin Samara, ambii deținând 50% din capitalul social. Cei doi administrează împreună firma. Pentru anul de debut, 2020, firma a raportat 0 salariați și 0 cifră de afaceri, pierderea fiind de 1.533 lei. În anul 2021, s-au raportat zero salariați, 0 lei cifră de afaceri și o pierdere de 1.952 lei.
 
Naciu Pescu
 
Pe Naciu Pescu îl cunoaștem dintr-o altă firmă – Bros Trade NS SRL, care are sediul pe strada Răscoala 1907, din Constanța. Firma, în prezent, are întreruptă temporar activitatea. Naciu Pescu era asociat cu Ștefan Pescu. Activitatea principală a firmei consta în restaurant, conform codului CAEN.

 
Costin Samara                          
 
Soțul Marianei Samara, Costin Samara, mai este asociat și administrator la The Property Management SRL, unde deține integral firma, cât și administrator la The Property Agency SRL. The Property Agency este deținută integral de Cristea Samara, iar alături de Costin, cei doi sunt administrator. Cele două firme au cifrele de afaceri asemănătoare, de peste 150.000 de lei, ambele fiind pe profit. Cristea Samara a mai fost asociat și administrator în Salicos Kim SRL; radiată, în Debarcader Cominvest SRL (25%), radiată și în Sammo Petro Gaz Oil SA (5), la fel, radiată.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Real Estate Concept SRL, investiție în Palazu Mare! Unde vor să construiască Naciu Pescu și Costin Samara?
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Real Estate Concept SRL, investiție în Palazu Mare! Unde vor să construiască Naciu Pescu și Costin Samara?

13 Dec 2022 1441

Vouchere de 5.000 Euro reducere în AXXIS NOVA Resort & SPA pentru vizitatorii Salonului Imobiliar, 15-17 aprilie

13 Apr 2022 1306

Real Estate Concept SRL, firma lui Costin Samara și a lui Naciu Pescu, modifică blocul din Palazu Mare

17 Mar 2022 1460

AXXIS Nova Resort & SPA, la Salonul Imobiliar Bucureşti (19-21 noiembrie 2021)

18 Nov 2021 974

Ce se construiește Bloc de trei etaje, în Palazu Mare. Cine sunt investitorii

17 Jul 2021 2438