Autorizație de construire pentru prințul Șerban Dimitrie Sturdza, emisă de Primăria Municipiului Constanța

Consulul onorific al Republicii Macedonia, prințul Șerban Dimitrie Sturdza, continuă investițiile la imobilul este situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 4. La această adresă funcționează Consulatul Onorific al Republicii Macedonia. Astfel, pe data de 15 iunie, Primăria Municipiului Constanța a emis Autorizația de construire nr. 706 pentru „Montare lift și compartimentări imobil existent S+P+2E - spații comerciale la parter și locuințe la etaje“. Prințul Şerban Dimitrie Sturdza a obținut, pe data de 1 noiembrie 2017, de la Primăria Municipiului Constanța, Certificatul de urbanism nr. 3332. Actul constă în „Montare lift şi compartimentări imobil S+P+2e spații comerciale la parter, locuințe la etaje“ şi este valabil 24 de luni. Imobilul este situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 4.
 
Reamintim că, în luna septembrie 2016, corpul consular al Constanței a fost completat de o reprezentanță nouă, cea a Republicii Macedonia. Este vorba despre Consulatul Onorific al Republicii Macedonia. Funcția de consul onorific al Republicii Macedonia i-a fost încredințată prințului Şerban Dimitrie Sturdza. Acesta are toate atribuțiile unui consul, deşi sunt onorifice. Consulul se ocupă de întărirea relațiilor economice, culturale şi academice dintre România şi Republica Macedonia, precum şi de asistența acordată cetățenilor macedoneni din zonă.
 
În România, la ora actuală, există patru consulate onorifice ale Republicii Macedonia: unul la Cluj-Napoca, unul la Ploieşti, unul la Timişoara şi cel de-al patrulea în Constanța. România are deja trei consulate onorifice în Macedonia, în oraşele Bitola, Kumanovo şi Stip.
 
Citește și:
 
Prințul Şerban Dimitrie Sturdza, undă verde de la Primăria Constanța. De ce a solicitat certificat de urbanism (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aristocrația, în doliu Ce rămâne în urma prințului Mihai Dimitrie Sturdza la Constanța. Revendicări, procese, plângeri

27 Apr 2020 5091

Prinţul Şerban Dimitrie Sturdza, undă verde de la Primăria Constanţa. De ce a solicitat certificat de urbanism (galerie foto)

03 Nov 2017 3505

Consulatul Onorific al Macedoniei, inaugurat la Constanța Prințul Șerban Sturdza - „Este o misiune pe care o accept cu mare bucurie“ (galerie foto)

21 Sep 2016 2989