LIVE VIDEO+TEXT. Conferință AUR Constanța Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, despre problemele de interes local și național (GALERIE FOTO+VIDEO)





Partidul AUR, filiala Constanța, va organiza pe data de 23.11.2023, joi, o conferință de presă!

Aceasta se va desfășura la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10, începând cu ora 14.00.

În cadrul evenimentului se vor dezbate probleme de interes local și național, la conferință participând Prințul Șerban Dimitrie Sturdza - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, avocat Stela Ioan - coordonator grup inițiativă organizația femei AUR Constanța și avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

UPDATE: ora 14.00


Avocat Stela Ioan - coordonator grup inițiativă organizația femei AUR Constanța, spune ca AUR solicita ca premierul sa explice cum sunt cheltuiți banii din Rezerva de Stat.

„Am observat cum sunt cheltuiți bani în ultimul timp. Banii din rezerva de stat sunt prevăzuți pentru situații excepționale.  Vrem sa știm cum au fost cheltuiți acești bani. AUR îl va chema pe primul ministru să explice sumele de bani date Administrației Prezidențiale. În special este vizată vizita președintelui Iohannis în Africa. Se vor pune întrebări și dacă Administrația Prezidențială s-a consultat cu primul ministru cu privire la aceste vizite“ - a mai precizat avocatul Stela Ion

De fiecare dată în preajma alegerilor partidele vechi PNL și cele puțin mai noi în speță USR s-au bătut cu pumnul piept că vom discuta despre transparența cheltuirii banului public. Avem dovada că și la instituția Prezidențială nu regăsim această transparență. Apropiindu-ne de anul 2024 evident că în ultima perioadă s-au putut observa în spațiul public anumite mișcări politice. La acest moment avem o întărire a Alianței pentru Unirea Românilor, element pe care îl vom dezbate prin prezența distinsului nostru invitat, principele Șerban Dimitrie Sturza - a precizat avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța

„Alianța AUR se consolidează. Acest pas este unul important.  Este foarte important sa coagulam opoziția. Săptămâna aceasta s-a adăugat partidul Satul Românesc și Alianța Renașterea Națională condusă de Petre Costea. Pe lângă partide alături de noi vin și personalități din România, cum ar fi celebrul avocat Gheorghe Piperea. Vom avea alte surprize importante. Încă două partide vor intra în alianța AUR săptămâna viitoare.

AUR a promis construirea unui spital. Proiectul nu a fost posibil din cauza amenințărilor primite de George Simion. Dar am avem o mare realizare cu catavana mobilă. Ne interesează de soarta romanilor! Ne pasă foarte mult de copii, de pensionari, de sistemul medical, care este în avarie, sistem ce reprezintă o problema de siguranță națională.“ - a precizat Prințul Șerban Dimitrie Sturdza - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare.   




 



PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

LIVE VIDEO +TEXT
Probleme de interes local și național, analizate într-o conferință de presă la AUR Constanța (GALERIE FOTO)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autorizație de construire pentru prințul Șerban Dimitrie Sturdza, emisă de Primăria Municipiului Constanța

18 Jun 2018 2412

Prinţul Şerban Dimitrie Sturdza, undă verde de la Primăria Constanţa. De ce a solicitat certificat de urbanism (galerie foto)

03 Nov 2017 4223

Consulatul Onorific al Macedoniei, inaugurat la Constanța Prințul Șerban Sturdza - „Este o misiune pe care o accept cu mare bucurie“ (galerie foto)

21 Sep 2016 3560