Autorizație de la Primăria Constanța pentru Euro Gaz Actual SRL din Năvodari. La ce va deservi



Asociația de Proprietari nr. 849 de pe Aleea Panselei nr. 6A, Constanța, prin Euro Gaz Actual SRL, a obținut o autorizație de construire de la Primăria Constanța.
 
Este vorba despre AC 999 din data de 23 noiembrie 2023 ce vizează proiectul „instalație de utilizare gaze naturale – coloana pe casa scării și racorduri”.
 
Autorizația emisă are o valabilitate de 24 de luni, iar durata efectuării construcțiilor este de 24 de luni.
 
Despre Euro Gaz Actual SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată luni, 27 noiembrie 2023, Euro Gaz Actual SRL are sediul în Năvodari, județul Constanța, pe strada D10 nr. 11 Bis. Obiectul de activitate al societății este „lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat”. Anul înființării este 2017.
 
După cum arată sursa citată, asociatul unic al firmei este Cristian Constantin, originar din Brăila. El are o contribuție de 200 de lei la capitalul social al Euro Gaz Actual SRL. De asemenea, tot el este și administratorul.
 
În anul 2022, cifra de afaceri a firmei a fost 1.080.254 de lei, profitul a fost egal cu 504.757 de lei, iar media de angajați a fost de nouă.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA, contract cu Relco-Gaz SRL pentru instalația de gaze naturale Constanța Nord (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, dat în judecată pentru oxigenul medicinal. Cum s-a terminat procesul, în prima instanță

22 Apr 2022 1572