Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA, contract cu Relco-Gaz SRL pentru instalația de gaze naturale Constanța Nord (DOCUMENT)

  • Relco-Gaz SRL Constanța este deținută de Mihaela Maria Ciortan și Iulia Maria Ciortan, cea din urmă fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în T.O.M. Communications & Marketing SRL București.

Relco-Gaz SRL Constanța și-a adjudecat de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA contractul pentru înlocuirea armăturilor de izolare și reținere din instalația de utilizare gaze naturale Constanța Nord.


Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte admisibile pentru contract, iar una fiind retrasă.


Valoarea totală a contractului este de 312.145 de lei fără TVA, inițial contractul fiind estimat la 331.640 de lei fără TVA.


Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.


Denumirea contractului este „Înlocuire armături de izolare și reținere din instalația de utilizare gaze naturale Constanța Nord“.

Lucrările se vor desfășura cu personal specializat, în Portul Constanța, Port Nou și Port Vechi aparținținând CN APM SA ConstanțaSucursala Energetică Port.

 

Despre Relco-Gaz SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 17 noiembrie 2023, Relco-Gaz SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în Constanța, pe stradas Mugurului, nr. 25 și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.


Asociați sunt Mihaela Maria Ciortan și Iulia Maria Ciortan, cea din urmă fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în T.O.M. Communications & Marketing SRL București.


Conform termene.ri, Relco-Gaz SRL figurează cu șapte achiziții publice (Tribunalul Constanța, Primăria Negru Vodă, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța printre autoritățile contractante) și 16 contracte publice (CN APM SA Constanța și Engie Romania SA printre autoritățile contractante).

În 2022, Relco-Gaz SRL a declarat 37 de angajați, profit peste 2,35 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,7 milioane de lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitație de opt milioane de euro pentru Centrala Nuclearelectrică Cernavodă! (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța și Administrația Porturilor „duc“ Portul Tomis la Curtea Supremă, în procesul cu Tomis Marina Management!

03 May 2024 306

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 477

Water Power Energy SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

26 Apr 2024 263

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 505

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 571

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 724

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 547

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 592

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 501

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 1000

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 588

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 777

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 710

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 566

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 652