Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA, contract cu Relco-Gaz SRL pentru instalația de gaze naturale Constanța Nord (DOCUMENT)

  • Relco-Gaz SRL Constanța este deținută de Mihaela Maria Ciortan și Iulia Maria Ciortan, cea din urmă fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în T.O.M. Communications & Marketing SRL București.

Relco-Gaz SRL Constanța și-a adjudecat de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA contractul pentru înlocuirea armăturilor de izolare și reținere din instalația de utilizare gaze naturale Constanța Nord.


Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte admisibile pentru contract, iar una fiind retrasă.


Valoarea totală a contractului este de 312.145 de lei fără TVA, inițial contractul fiind estimat la 331.640 de lei fără TVA.


Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.


Denumirea contractului este „Înlocuire armături de izolare și reținere din instalația de utilizare gaze naturale Constanța Nord“.

Lucrările se vor desfășura cu personal specializat, în Portul Constanța, Port Nou și Port Vechi aparținținând CN APM SA ConstanțaSucursala Energetică Port.

 

Despre Relco-Gaz SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 17 noiembrie 2023, Relco-Gaz SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în Constanța, pe stradas Mugurului, nr. 25 și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.


Asociați sunt Mihaela Maria Ciortan și Iulia Maria Ciortan, cea din urmă fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în T.O.M. Communications & Marketing SRL București.


Conform termene.ri, Relco-Gaz SRL figurează cu șapte achiziții publice (Tribunalul Constanța, Primăria Negru Vodă, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța printre autoritățile contractante) și 16 contracte publice (CN APM SA Constanța și Engie Romania SA printre autoritățile contractante).

În 2022, Relco-Gaz SRL a declarat 37 de angajați, profit peste 2,35 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,7 milioane de lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitație de opt milioane de euro pentru Centrala Nuclearelectrică Cernavodă! (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța CN APM SA, contract de peste 500.000 de lei pentru achiziționarea de manșoane și terminale (DOCUMENT)

06 Jun 2024 491

Valoare de peste 5 milioane euro Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație pentru sistematizare și acces parcare P9

03 Jun 2024 412

Administrația Porturilor Maritime, contract important în legătură cu sistemele de alarmare publică din Portul Constanța! (DOCUMENTE)

03 Jun 2024 420

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța investește în servicii de „Reparații șalupa Sirius 1” (DOCUMENT)

27 May 2024 1124

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)

23 May 2024 628

Cumpărări directe Constanța Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

19 May 2024 1070

Tomis Marina Management SRL ar putea rămâne concesionara Portului Turistic Tomis Constanța până în 2040! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

14 May 2024 675

Portul Constanța închiriază mai multe parcele de teren. Licitația va avea loc pe 29 mai (DOCUMENT)

13 May 2024 839

Primăria Constanța și Administrația Porturilor „duc“ Portul Tomis la Curtea Supremă, în procesul cu Tomis Marina Management!

03 May 2024 865

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 710

Water Power Energy SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

26 Apr 2024 360

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 603

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 754

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 837

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 652