Bioclinica Analize Medicale dorește să ridice o clinică nouă la Constanța. Certificat de urbanism pentru elaborare PUZ

  • Nu este primul document eliberat pentru societatea amintită în ceea ce privește potențiala clinică

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Bioclinica Analize Medicale, prin Teofil Ciortan, care dorește elaborarea unui PUZ.

Vorbim de CU 2315 din data de 31 august 2023, pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru construire clinică analize medicale. Documentația este valabilă 24 de luni, iar imobilul ar urma să fie edificat pe bulevardul 1 Mai nr. 5B, din Constanța.

Nu este primul document eliberat pentru societatea amintită în ceea ce privește potențiala clinică. Prin CU 1330 din 4 mai 2023, certificatul de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „CONSTRUIRE CLINICĂ MEDICALĂ P+1E+2Eretras”.

Motivul relatat în documentație este că „nu se încadrează în reglementările aprobate conform P.U.D. și P.U.G. terenul cu nr. Cadastral 226224 este situat în două zone de reglementare urbanistică și în vederea construirii este necesară elaborarea și aprobarea unei documentații P.U.Z. în baza prevederilor legii nr. 350/2001 cu completările și modificările ulterioare”.

Bioclinica Analize Medicale SRL a raportat, în anul 2021, 60 de angajați, la o cifră de afaceri de peste 20 milioane lei și un profit de 4 milioane de lei.

Fondată în anul 2010, are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 104. Asociați în firmă sunt Laboratoarele Bioclinica SRL, cu 50% și Ionica Ciortan, cu restul de 50%. Ionica Ciortan este administratorul societății.

Laboratoarele Bioclinica SRL a fost înființată în anul 2004. În anul 2022 a raportat 267 de salariați, o cifră de afaceri de peste 94 milioane lei și un profit de 6,9 milioane lei. Sediul social este în județul Timiș, pe bulevardul Cetății nr. 53B, Timișoara. Asociați în firmă sunt Limbach Hans-Jakob – 49%, Bioclinica SA – 48% și Cristinel Ioan Gheorghiu – 3%. Administrator sunt Cristinel Ioan Gheorghiu și Eleonora Gheorghiu.

Cristinel Ioan Gheorghiu mai apare în Bioclinica SRL, Clinic Suport SRL, Biomedica SRL, Bioclinica SRL, VMG Imob SRL, Bioclinica SA, Bioclinica SRL, Bioclinica Analize Medicale SRL, Bioclinica Optimus SRL.



PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Răspuns de la primărie Bioclinica Analize Medicale dorește să ridice o clinică nouă la Constanța


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce proiecte urbanistice intră la vot în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

06 Nov 2023 1487

Răspuns de la primărie Bioclinica Analize Medicale dorește să ridice o clinică nouă la Constanța

04 May 2023 1513