Ce se construiește Investiție imobiliară a firmei Marinii Buildings Development SRL, la Constanța

  • Prin CU 366 din data de 4 martie 2022, este vorba de o investiție pe strada Titus Cergău nr. 13, pentru construire imobil S+P+2E+M
 
Societatea Marinii Buildings Development SRL prin Nicolae Vasile a obținut două certificate de urbanism de la Primăria Constanța, la o zi distanță, pentru o investiție în zona Coiciu.
 
Mai exact, prin CU 352 din data de 3 martie, firma a obținut documentul pentru construire imobil S+P+2E+M locuințe colective mici cu parcaj, împrejmuire teren și organizare de șantier, pe stradă nespecificată, din zona Coiciu-Compozitorilor, careul XV, Lot 7.
 
Prin CU 366 din data de 4 martie 2022, este vorba de o investiție pe strada Titus Cergău nr. 13, pentru construire imobil S+P+2E+M locuințe colective mici cu parcaj, împrejmuire teren și organizare de șantier. Ambele documente, ce vor sta la baza emiterii unei viitoare autorizație de construire, au o valabilitate de 24 de luni.
 
Despre Marinii Buildings Development
 
Firma are sediul social pe strada I.C. Brătianu din Constanța, ea fiind fondată în anul 2017. Activitatea principală, conform codului CAEN este reprezentată de „Dezvoltare imobiliară”. Asociați cu cote egale în firmă sunt Marius Mihai și Nicolae Vasile. Cei doi au și calitatea de administrator ai firmei.
 
Conform Confidas.ro, Marius Mihai mai este asociat în Real Foto SRL, VDM Mobiliart Sofa SRL și VDM Mobiliart SRL. Nicolae Vasile este asociat în VDM Mobiliart Sofa SRL și VDM Mobiliart SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:  

Marinii Buildings Development SRL, demersuri pentru un imobil de două etaje pe strada Eduard Caudella din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella

17 Apr 2024 680

Marinii Buildings Development SRL ridică două blocuri în Compozitorilor. Primăria a emis autorizațiile de construire

02 Nov 2022 1387

Dezacord din partea vecinilor în cazul PUD-ului inițiat de Marinii Buildings Development SRL din cartierul Compozitorilor (DOCUMENT)

13 Oct 2022 1383

PUD inițiat de Marinii Buildings Development SRL, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

15 Sep 2022 1749

Marinii Buildings Development SRL, demersuri pentru un imobil de două etaje pe strada Eduard Caudella din Constanța

22 Nov 2018 2242

Imobil pe strada Ioan Damaschin. Primăria Constanţa anunţă consultare pentru PUD-ul iniţiat de Marinii Buildings Development

12 Nov 2018 1651

Marinii Buildings Development SRL, o nouă firmă de promovare imobiliară în Constanța. Administratori sunt Marius Mihai și Nicolae Vasile

07 Mar 2017 2868