Ce se construiește Nordis Mamaia a primit răspuns de la APM Constanța cu privire la blocul de opt etaje

  • APM Constanța a dat undă verde pentru blocul de 8 etaje al firmei Nordis Mamaia SRL
  • Societatea a depus documentația la începutul lunii aprilie, iar luna aceasta a fost emisă decizia că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul investitorului Nordis Mamaia SRL.

„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire S+P+8E – locuințe colective”, propus a fi amplasat în Oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, B-dul. Mamaia Nord, FN, lot 4/1/1/1  – lot 1, județul Constanța. Titular al proiectului este Nordis Mamaia SRL, cu sediul în București.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

“Construcţia la această fază a proiectului, pe o suprafaţă nouă de aproape 20.000 de metri pătraţi de teren, va începe spre sfârşitul acestui an, după lansarea hotelului Nordis Mamaia, cel mai mare hotel din România, şi va include un total de peste 1.400 de noi apartamente premium şi peste 10.000 metri pătraţi de spaţii comerciale”, se arată în comunicatul de presă transmis de Nordis Group. 


Întreg ansamblul Nordis Mamaia va cuprinde peste 3.000 de camere de hotel şi apartamente, dar şi peste 20.000 de metri pătraţi de spaţii de retail. Astfel, în urma unei investiţii de peste 200 de milioane de euro, va deveni cea mai mare dezvoltare imobiliară de pe litoralul românesc şi una dintre cele mai mari investiţii din România, se mai arată în comunicat. 

„Ne-am propus să aducem în România produse imobiliare excepţionale, care depăşesc cele mai înalte standarde de calitate. Cererea pentru prima etapă a proiectului a depăşit aşteptările noastre cele mai optimiste, clienţii noştri au apreciat atenţia deosebită la detalii, arhitectură, designul interior şi, mai ales, materialele de calitate pe care le folosim şi deşi ne-am confruntat cu diverse piedici în această perioadă incertă, suntem astăzi foarte aproape de deschiderea unui ansamblu exclusivist de excepţie pe litoralul românesc. De aceea, am cumpărat noile suprafeţe de teren, astfel încât prin extinderea Nordis Mamaia să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu apartamente de lux, care propun un stil de viaţă premium, cu toate facilităţile şi serviciile unui hotel de 5 stele. Facem acest lucru pentru că românii îşi doresc locuinţe la un standard înalt cu facilităţi excelente. La fel de important este faptul că Nordis Group oferă o nouă şansă turismului românesc, punând România pe harta destinaţiilor de lux, lucru de care suntem siguri că românii se simt mândri”, a declarant fondatorul Nordis Group, Emanuel Poştoacă.


Întreg complexul va fi deschis 12 luni pe an şi va include şi o galerie comercială premium cu boutique-uri ale unor branduri de lux, cazino, o clinică de servicii medicale şi de kinetoterapie, un muzeu de artă contemporană, astfel încât locuirea aici să ofere toate facilităţile unui stil de viaţă la superlativ, dar şi o grandioasă sală de evenimente pentru concerte sau evenimente sportive.  În prezent, prima etapă a ansamblului rezidenţial şi hotelier Nordis Mamaia are un grad de ocupare de peste 80%. Construcţia cuprinde 747 camere şi apartamente de hotel şi 613 apartamente rezidenţiale şi dispune de cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafaţă de peste 3.200 mp. Investiţia în prima etapă a ansamblului Nordis Mamaia s-a ridicat la aproximativ 90 de milioane de euro.
 

Despre Nordis Mamaia SRL


Nordis Mamaia a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în București, pe aleea Alexandru. Capitalul social este de 1.000 de lei. Asociați în firmă sunt Ultra Real-Estate Development SRL, cu sediul în București, având un aport la capitalul social de 18% și Nordis Management SRL, cu o cotă de 82%. Administrator este Gheorghe Emanuel Poștoacă. Firma se ocupă cu dezvoltare imobiliară.

Ultra Real-Estate Development SRL a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în București, pe strada Grigore Gafencu. Capitalul social este de 200 de lei. Asociați în firmă sunt Emil Tănăsoiu și Daniel Adrian Tănăsoiu, ambii cu o cotă parte de 50% din capitalul social. Administrator este Valentin Sigartău. Firma are ca activitate principală dezvoltarea imobiliară.


Înfiinţată în anul 2008, Nordis Management SRL are sediul în Bucureşti, pe strada Aleea Alexandru. Capitalul social subscris, de 7.000 de lei, integral vărsat, este compus din 700 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Poştoacă Nicolae-Cristian, cu 5% din capitalul social, Ivan Maria, cu 5% din capitalul social, Mihai Alexandru, cu 8% din capitalul social, Ciorbă Vladimir-Răzvan, cu 41% din capitalul social, Poştoacă Gheorghe - Emanuel, cu 41% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Poştoacă Gheorghe - Emanuel. În anul 2019, firma a raportat 19 salariați, la o cifră de afaceri de 43.029.396 lei, profitul fiind de 4.465.168 lei.

Citește și

La o zi după depunerea documentelor la APM Constanța, Nordis Group anunță extinderea proiectelor

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aveau sau nu panou șantierele din Mamaia Nord? Cum a răspuns Primăria Năvodari și ce spune Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța (GALERIE FOTO)

09 Feb 2022 2913

Panouri de informare lipsă la marii investitori din Mamaia Nord (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Feb 2022 2029

Familia Tănăsoiu a fost cooptată în firma constănțeanului Constantin Berdilă

23 Sep 2021 2186

Undă verde de la Mediu pentru supraetajarea unui imobil din Mamaia Nord

09 Jul 2021 1830

Ce se construiește Nordis Management SRL a primit undă verde de la Mediu pentru un bloc de 10 etaje

28 May 2021 2966

Ce se construiește La o zi după depunerea documentelor la APM Constanța, Nordis Group anunță extinderea proiectelor

08 Apr 2021 4487

Blocul de nouă etaje, al firmei Nordis Management, din Mamaia Nord, va fi supraetajat

11 Sep 2020 2292

Nordis Management SRL a primit răspuns de la APM Constanţa cu privire la construirea unui bloc de nouă etaje în Mamaia Nord

05 Nov 2019 4107

Bloc de nouă etaje O societate din Bucureşti investeşte în imobiliare în Mamaia Nord

18 Sep 2019 3807

Restaurant, piscină şi parcare De Silva Intermed şi Nordis Development, imobil de nouă etaje în Mamaia Nord

16 Apr 2019 4672