Imobiliare

Cu girul aleşilor locali Sabroso, la a doua terasă pe care o deschide în Mamaia (document)Pizzeria Sabroso se va putea extinde în staţiunea Mamaia după bunul plac. Desigur, asta după ce consilierii locali vor vota proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu iniţiat de firma Georgio Fast, pe care funcţionează restaurantele Sabroso şi care se regăseşte pe ordinea de zi a şedinţei de mâine.
 
De la începutul anului, reprezentaţii firmei au făcut demersurile pentru demararea acestei investiţii. Anul trecut, patronul Gheorghe Mişu decidea deschiderea unui punct de lucru în Mamaia, zona Cazino, terasa 13 - 14. Pe data de 3 martie a acestui an, acelaşi Gheorghe Mişu a obţinut certificatul de urbanism în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru „amenajare restaurant existent P+M şi extindere terasă, investiţie realizată de SC Georgio Fast SRL“ conform contractului de închiriere nr. 25/05.06.2013. PUD-ul urmează să fie validat mâine, prin votul consilierilor.
 
Terasa Sabroso, situată pe bulevardul Mamaia nr. 424, urmează să fie extinsă, iar restaurantul existent, cu parter şi etaj, va fi amenajat. Pe acest amplasament se propune reamenajarea unui imobil existent, menţinându-se funcţiunea existentă de restaurant şi terasă pentru alimentaţie publică. La mansarda existentă vor fi amenajate spaţii de depozitare şi birouri pentru administraţie.
 
Terasa este situată chiar la piciorul pasarelei „Năvod şi pescăruş“. Este aşadar a doua terasă a firmei Georgio Fast SRL - Sabroso, care urmează să fie amenajată în Mamaia, cealaltă terasă fiind situată, de asemenea, în Mamaia, tot la piciorul unei pasarele - „Val Restro“ -, zona hotelului Rex. Ei bine, noua terasă pe care Sabroso o amenajează este situată chiar lângă pasarela supraetajată din Mamaia, din centrul staţiunii, zona Cazino. Convenabil, nu?

Teren închiriat în centrul staţiunii

Imobilul-teren, în suprafaţă de 1.630,66 mp (conform actelor de proprietate) şi 1.431,47 mp (conform măsurătorilor), este proprietate a SC Marena Trading 2001 SA din anul 2007, închiriat de SC Georgio Fast SRL la 24.07.2013. Înfiinţată în 2001, societatea a fost înfiinţată cu numele de Nerom IM SRL de Ioan şi Maria Pleşescu. Aceştia s-au retras în acelaşi an, predând toată afacerea lui Eugeniu Constantin Vintilă.
 
La o simplă căutare pe Google, vedem că Gheorghe Mişu este indexat în Enciclopedia Personalităţilor din România „Who is Who“ (http://www.whoiswho-verlag.ro). În acest registru, el apare ca făcând parte dintr-o familie de aromâni veniţi în anii '40 din zona Bulgariei.
 
Născut în iunie 1986, absolvent al Liceului Energetic Constanţa, a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Aceeaşi enciclopedie a personalităţilor din România notează faptul că, în anul 2004, acesta era ospătar, apoi a devenit Persoană Fizică Autorizată, având ca activitate „comercializare produse alimentare“ (Tabăra Năvodari) şi a deschis o terasă pe plaja din Eforie Nord. În 2006, a înfiinţat SC Georgio Fast SRL Constanţa, fiind administrator unic/director general, iar în toamna lui 2006, a deschis primul punct de lucru cu livrări la domiciliu, în Constanţa. În 2008, a ridicat un sediu mai mare pentru livrări la domiciliu, iar în 2009, a luat fiinţă cel de-al treilea sediu. În anul 2010, a extins spaţiul şi a deschis restaurantul Sabroso, cu meniu complet. În 2011, a avut loc o nouă extindere, printr-o terasă deschisă la etaj. În 2012, Gheorghe Mişu a deschis un alt restaurant Sabroso în staţiunea Mamaia, local care va beneficia de o terasă extinsă.

Ce spune Registrul Comerţului

Conform Registrului Comerţului, restaurantul Sabroso funcţionează pe societatea SC Georgio Fast SRL, ce are ca adresă socială strada Rotterdam, aflată în vestitul cartier al consilierilor. Societatea este administrată de Gheorghe Mişu, despre care se zvoneşte că, în urmă cu zece ani, lucra ca şofer la Four Star Pizza, pentru ca, în 2006, să deschidă afacerea Sabroso. Din acest punct, intră într-o serie de afaceri şi scandaluri în care sunt implicate numeroase personalităţi politice importante ale oraşului şi nu numai. Gheorghe Mişu mai este implicat şi în societatea Dida Real Investment SRL, pe care a fondat-o alături de Maria Mişu şi care are ca obiect principal de activitate „restaurante“, aşa cum se arată în Monitorul Oficial nr. 5122/2009.

Citeşte şi

Personaj din Enciclopedia Personalităţilor din România: Gheorghe Mişu, patronul pizzeriei Sabroso, extinde terasa din Mamaia 
Patronul Mişu, în Enciclopedia Personalităţilor din România: Sabroso, localul unde mănânci bine, dar pe canapele cam uzate (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu pe bulevardul I.C.Brătianu din Constanța (foto+video)

03 Aug 2019 1685

Imagini de la eveniment Constanța. O persoană s-a aruncat în fața trenului! (galerie foto+video)

05 Mar 2019 5848

Confort maxim şi siguranţă Proiecte rezidenţiale, oferite de Solid House în zona Sabroso Brătianu şi pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

12 Oct 2018 2845

Constanţa Patru maşini de la Poliţia Locală, în zona Brătianu. Au ajuns neinvitaţi la o nuntă

20 Sep 2018 6790

Adevărate oaze de relaxare Se deschid cele mai mari terase din Mamaia! (galerie foto)

23 Apr 2018 8616

Mâncare savuroasă, băuturi fine, servire impecabilă Restaurantele SABROSO vă aşteaptă să le treceţi pragul (galerie foto+video)

06 Apr 2018 6797

Anunț RADET Avarie la CET Constanța. O mare parte din municipiul Constanța fără căldură și apă caldă

12 Dec 2017 5200

Ce amendă a primit Restaurantul Sabroso Brătianu pentru deficiențele constatate de CJPC Constanța. Problemele au fost remediate de agentul economic (galerie foto)

15 Jul 2017 11732

Editorial Cangrena sabroso-urilor şi a cuptoarelor cu plăcinte din Constanţa

15 Jul 2017 2902

Restaurantul Sabroso Brătianu a fost redeschis. Deficiențele constatate de CJPC Constanța au fost remediate (galerie foto)

14 Jul 2017 3764

Aţi luat masa la Sabroso? Iată cum arată bucătăria! Imagini care vă pot afecta (video)

13 Jul 2017 63633

Constanţa. Cine a rămas fără căldură astăzi

12 Apr 2017 1074

Cinci victime Accident cu ambulanţa în Constanţa. Iată cum a fost posibil! (galerie foto)

30 Jun 2016 3625

UPDATE2 O ambulanţă distrusă, trei mașini lovite, cinci oameni la spital! (galerie foto+video)

29 Jun 2016 9252

Se oprește apa caldă în mai multe zone din Constanța. Vezi dacă ești afectat

10 May 2016 2757