Document Cum va arăta imobilul pe care îl ridică Galactic Company la Techirghiol?


La APM Constanța, a fost depus documentul privind investiția Galactic Company SRL de la Techirgiol, pe care o puteți regăsi în secțiunea „Documente”

Galactic Company SRL va implementa un proiect imobiliar la Techirghiol, după cum reiese din documentația depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Conform documentului depus la APM Constanța, vorbim de întocmirea unui PUZ pentru reglementarea terenului pentru construirea unui imobil S+P+4E-5 retras cu funcțiune mixtă – rezidențial, balneo-turistic, comercial, servicii, parcaje, situat pe strada Alexandru Pușkin nr. 5 din Techirghiol.
 
Terenul în cauză este liber de construcții și neîmprejmuit, aflat în intravilan, amplasamentul fiind în zona centrală a orașului Techirghiol, funcțiunea predominantă fiind de locuințe individuale, colective și servicii.
 
Galactic Company SRL
 
Firma este fondată în februarie 1995, conform termene.ro. Sediul social este pe str. Mircea cel Bătrân nr. 55, într-un apartament de bloc din Constanța. Firma este controlată de George Liviu Munteanu, în calitate de asociat unic și administrator. El mai apare ca asociat în Promp Tur SRL. În anul 2022, firma a raportat patru salariați, o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane lei și un profit de 1 milion de lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Hortolomei-Moscu vrea să ridice o clădire cu două etaje în Zona Peninsulară. Rezultatul consultării publice (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.