După ce a fost achitată într-un dosar alături de Radu Mazăre și-a schimbat numele Florina Moscu, vrea să ridice o clădire cu două etaje în Zona Peninsulară. Rezultatul consultării publice (DOCUMENT)

  • Potrivit Monitorului Oficial,  în 2021, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu devine Florina Moscu și i se eliberează noul act de identitate la 16.06.2021 de către SPCJEP Constanţa
  • Acesta este motivul pentru care documentele urbanistice preliminare pentru elaborare Plan Urbanistic de Detaliu au fost solicitate pe numele Sorina-Gina Hortolomei-Moscu iar în documentația care s-a aflat în dezbatere publică în iulie a.c. numele beneficiarului este Florina Moscu


Constănțenii au putut transmite opinii și observații în legătură cu documentele urbanistice preliminare pentru elaborare Plan Urbanistic de Detaliu în vederea obținerii autorizatiei de construire pentru un imobil S+P+2E+M cu destinatia de servicii,comert,alimentatie publica la parter și locuințe colective la etaje, situat pe strada Vasile Alecsandri nr.14 din municipiul Constanța.

Terenul pe care se realizează construcția are 254mp conform acte și conform măsurători și se detaliază reglementările stabilite prin PUZ aprobat cu HCLM nr.416/2003.

Pe amplasament există o construcție S+P+1E,cu destinația locuință și parter comercial, în stare de ruină.

Beneficiarul PUD-ului este Sorina-Gina Hortolomei-Moscu iar elaboratorul documentației este SC Aria Concept Architecture SRL și urbanist Roxana Mărculescu.

Consultarea publică s-a încheiat cu o singură observație din partea unui vecin care a cerut limitarea nivelului de înălțime la P+1E+M, pentru a nu eclipsa Muzeul de Artă Populară precum și retragerea de la limita proprietății, pentru a nu se restrânge accesul pietonal, care este deficitar, vezi secțiunea „documente”.
 
Vă reamintim, în ianuarie 2021, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus achitarea definitivă a lui Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, condamnat inițial la șase ani și jumătate de detenție. Tot în acest dosar a fost achitată și Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, fost reprezentant, la data presupuselor fapte, al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA. Sorina-Gina Hortolomei-Moscu luase în primă instanță doi ani şi 11 luni închisoare cu suspendare.

Procesul a durat aproximativ cinci ani.
 

Radu Mazăre a fost acuzat de patru infracțiuni de abuz în serviciu, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu de două infracțiuni de spălare a banilor, SC Mehmetoglu SRL de două infracțiuni de spălare a banilor, iar SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA de spălare a banilor.
 
Achitările au fost date de judecătorii Curții de Apel Constanța în baza art.16 alin.(1) lit.b) din Cod Procedură Penală, potrivit căruia „fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege“.


Potrivit Monitorului Oficial, după achitare, în același an 2021, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu devine Florina Moscu și i se eliberează noul act de identitate la 16.06.2021 de către SPCJEP Constanţa.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Zgârie-nori la Poarta 2? Hotărârea prin care CLC a anulat PUD-ul imobilului, atacată la Tribunalul Constanța. Terenul apare în Dosarul Retrocedărilor (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUD-ul inițiat de loan Obreja pentru un imobil edificat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 339

Patronul grec cere peste 3 milioane de euro Hotelul By Tony, situat în Mamaia, în apropierea hotelului Iaki, de vânzare

31 Mar 2024 957

Stely Metal SRL va elabora un PUD pentru o investiție în municipiul Constanța

13 Mar 2024 783

Stație nouă de carburanți pe strada Baba Novac Finance Global Invest IC SRL a primit răspuns negativ de la Primăria Constanța

11 Feb 2024 873

Proiecte imobiliare O familie trebuie să facă PUD pentru a construi o locuință individuală în municipiul Constanţa (DOCUMENT)

07 Feb 2024 2914

Feudal Clean SRL va construi o spălătorie self service în municipiul Constanța

23 Jan 2024 672

Magazin materiale de construcție pe bulevardul IC Brătianu PUD-ul inițiat de Prefabricate Dobrogea SRL, în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

08 Oct 2023 1383

Imobiliare Constanța Rezultatul consultării publice pentru investiția Genesis Concept SRL din zona Campusului Universitar(DOCUMENT)

10 Aug 2023 1407

PUZ inițiat de Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL Este vizat un teren de pe malul lacului Siutghiol - zona Campus Universitar din Constanța (DOCUMENT)

06 Jul 2023 1587

PUD pentru reabilitarea unei ruine, situată la intersecţia b-dului Tomis cu strada Vasile Alecsandri din Constanţa (DOCUMENT)

04 Jul 2023 1474

Plan Urbanistic de Detaliu care vizează construcția unui imobil în cartierul Compozitorilor în consultare publică (DOCUMENTE)

31 May 2023 1713

Demersuri făcute de familia Economu pentru viitorul imobil de șase etaje din Mamaia

28 Feb 2023 1944

Publicul este invitat să transmită observații O companie din domeniu HVAC elaborează Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unei unități de producție la Constanța (DOCUMENTE)

25 Feb 2023 1373

Gabriel Ciumacenco, de la Confort Decent, vrea să elaboreze un Plan Urbanistic Detaliu pentru imobilul de pe strada Eduard Caudella

01 Feb 2023 1089

Planul Urbanistic de Detaliu care vizează edificarea unui bloc în cartierul Compozitori, lansat în consultare publică pe site-ul municipalității (DOCUMENTE)

11 Jan 2023 1654