PUD pentru reabilitarea unei ruine, situată la intersecţia b-dului Tomis cu strada Vasile Alecsandri din Constanţa (DOCUMENT)Primăria Constanța a lansat în consultare publică intenția de elaborare pentru un Plan Urbanistic de Detaliu pentru un imobil situat pe bulevardul Tomis nr. 34, la intrare în zona Peninsulară.

Inițiatorii PUD-ului sunt Nicolae Vasile și Nicolae Anca Mihaela, iar elaborator esteAria Concept Architecture SRL și urbanistul Roxana Mărculescu.

Prin PUD se intenționează construirea unui imobil S+P+2E+M cu destinația de servicii, comerț, alimentație publică la parter și locuințe colective la etaje, vezi secțiunea „documente".Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanţa. Imobilul este identificat cu numărul cadastral 207061, fiind proprietatea Ancăi Mihaela Nicolae şi a lui Vasile Nicolae, conform înscrisurilor din extrasul de carte funciară.

Imobilul actual - C1, locuinţă S+P+1E, S+1 E, locuinţă şi parter - spaţiu comercial, conform înscrisurilor din extrasul de carte funciară, este situat în ZR CS 1, zonă comercială şi de servicii, situată în lungul pietonalelor majore în care este necesară realizarea unor funcţiuni la parterul clădirilor. .

Imobilul la care face referire documentaţia depusă este situat în situl arheologic Oraşul antic Tomis, Peninsula Constanţa.

Construcţia noilor clădiri va fi autorizată numai în urma întocmirii unui Plan Urbanistic de Detaliu, aprobat conform legislaţiei privind zonele istorice protejate.

Familia Nicolae a început demersurile pentru reabilitarea clădirii aflate în apropierea Muzeului de Artă Populară din Constanța, încă din 2018, vezi secțiunea „citește și".


Publicul interesat poate trimite până pe 18 iulie a.c., observații în scris, prin email la adresa. primarie@primaria-constanta.ro, la sediul acesteia, bd. Tomis nr. 51, etaj 2, cam 212, în atenția Serviciului de Planificare Urbană și Mediu sau depuse la registratura Primăriei municipiului Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City Park Mall - Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O clădire în ruină de lângă Muzeul de Artă Populară din Constanţa ar putea fi reabilitată. Cum va arăta după finalizarea lucrărilor (document)

 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raportul consultării privind Planul Urbanistic de Detaliu construire imobil pe strada Maior Gheorghe Murea din Constanța. Ce solicitări au vecinii investitorului? (DOCUMENT)

02 Dec 2023 566

Dobre și Fiii SRL, un nou răspuns negativ de la Primăria Constanța

01 Dec 2023 1931

Ziarul Financiar Antoanela Comşa, Gran Via - „Punem proiectul din Constanţa pe hold”

01 Dec 2023 696

Imobiliare Constanța Gavas Global SRL va reabilita clădirea din Satul de Vacanță, unde funcționează bowlingul

30 Nov 2023 584

Imobiliare Constanța Avicola Premium SRL și Farm Nutrition SRL, răspuns de la Agenția de Mediu pentru ferma avicolă din Ovidiu

30 Nov 2023 444

Afaceri Constanța Șase firme și două persoane fizice și-au adjudecat bunuri imobiliare vândute de Primăria Eforie

29 Nov 2023 803

Răspuns negativ pentru Marco Chim SRL, care vrea să ridice un hotel de 9 etaje în Mamaia

28 Nov 2023 647

Un nou PUZ lansat în consultare publică de municipalitate. Este vizat un amplasament situat la limita dintre municipiul Constanța și Valu lui Traian (DOCUMENT)

28 Nov 2023 579

Concesiune de bunuri imobiliare în Lumina, județul Constanța. Iată cine a câștigat licitația

28 Nov 2023 508

Firme Constanța Cântărețul Nikolaos Papadopoulos întră în afaceri. A preluat o societate comercială!

28 Nov 2023 1261

Imobiliare Constanța Omnia Europe SA, undă verde de la Mediu pentru extinderea capacității de producție la fabrica de amidon, din Medgidia

28 Nov 2023 542

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism pentru proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida

27 Nov 2023 699

Imobiliare Constanța Autorizație de construire pentru o asociație de proprietari. Este vizată instalația de gaze naturale

27 Nov 2023 648

Afaceristul Zeido Jamal a depus la APM documentația pentru un nou PUZ. Vrea să construiască mai multe imobile în Năvodari (DOCUMENT)

25 Nov 2023 619

2,4 milioane lei prin PNRR pentru Grădinița „Lumea Copiilor” din Constanța Primăria a eliberat autorizația de construire

25 Nov 2023 574