Stely Metal SRL va elabora un PUD pentru o investiție în municipiul ConstanțaPrimăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Stely Metal SRL, care dorește să investească în municipiul Constanța.
 
În acest sens, a solicitat și obținut CU 677 din data de 13 martie 2024, pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru terenul de pe strada eliberării nr. 2I, din Constanța, județul Constanța, iar documentul este valabil 12 luni.
 

Despre Stely Metal SRL Firma are sediul pe strada Poporului nr 160, județul Constanța și a fost înființată înanul 1994. A fost înființată în anul 1994. Firma a raportat pentru anul 2021 un număr de 11 salariați, la o cifră de afaceri de 12.475.986 lei, cu un profit de 3.481.375 lei. Pe anul 2022, firma a raportat 13 salariați, o cifră de afaceri de 14,1 milioane lei, cât și un profit de 3,5 milioane lei.
 
Asociați în firmă, cu cote egale de 50%, sunt Carabaș Costică și Carabaș Mihai, cel din urmă fiind și administratorul companiei. Carabaș Costică mai apare în firmele Micos Agriculture, alături de Carabaș Mihai, dar și în compania Agrotransport Tomis SA.

 

Stely Metal SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea strugurilor; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană, prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea uleiurilor şi grăsimilor; comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne; comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile; servicii de mutare; depozitări; manipulări; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală. Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 1, (hala C1, C2, C3, birouri, teren platformă betonată); municipiul Constanţa, strada Eliberării nr. 2L; comuna Cogealac, Complex Zootehnic (ferma nr. 2), lotul 1.
 
Reamintim că în 2020, Primăria Constanța a emis Autorizația de Construcție pentru firma Stely Metal SRL, pentru edificarea unui imobil în municipiu, pe strada Recoltei. Potrivit autorizației cu numărul 1424 eliberată la data de 14/10/2020, SC Stely Metal SRL dorește să edifice un bloc cu trei etaje pe strada Recoltei nr. 12, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România. Documentul este pentru „Construire imobil locuințe colective D+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Autorizația are o valabilitate de 12 luni. Amintim că societatea Stely Metal SRL a obţinut de la Primăria Constanţa pe data de 18 mai 2020 un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1705, care constă în următoarele: „Construire imobil locuinţe colective D+P+3E, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și
Justiție Constanța Ce au decis magistrații în procesul deschis de Prefectura Constanța împotriva Stely Metal SRL

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La toamnă se va lua o decizie în procesul dintre Prefectura Constanța și Stely Metal SRL

10 Apr 2024 452

Investiție în Năvodari Ce a decis Tribunalul Constanța cu privire la autorizația de construire pentru Stely Metal SRL?

14 Mar 2024 2167

Justiție Constanța Ce au decis magistrații în procesul deschis de Prefectura Constanța împotriva Stely Metal SRL

29 Feb 2024 719

Prefectul Județului Constanța cere anularea autorizației de construire pentru Stely Metal SRL. Vizată, investiția din Mamaia

14 Feb 2024 1029

Răspuns pozitiv pentru omul de afaceri Mihai Carabaș. Ce investiție urmează să facă în Mamaia

29 Dec 2022 2259

Stely Metal SRL, un nou proiect imobiliar ce vizează Mamaia Nord

19 Oct 2022 1300

Investiție în Mamaia! Cine dorește edificarea unui bloc de 4 etaje în Năvodari

15 Oct 2022 1548

Stely Metal SRL ridică un bloc pe strada Recoltei din Constanţa

16 Oct 2020 2814

Bloc de locuinţe colective cu trei etaje, ridicat de Stely Metal SRL pe strada Recoltei din Constanţa

19 May 2020 2109

Piaţa imobiliară din Constanţa, în creştere Bloc de trei etaje, ridicat de Stely Metal SRL pe strada Liviu Rebreanu

10 Mar 2018 3287