Investiție în Mamaia! Cine dorește edificarea unui bloc de 4 etaje în Năvodari

  • Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de investitorii Stely Metal SRL, Florica Mitu și Maria Raluca Mitu.
 
Este vorba de construirea unui imobil P+4E+SpTh și împrejmuire teren, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. C4, lot 180/26/1, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la Stely Metal SRL, Mitu Florica și Mitu Maria – Raluca.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Reamintim că în 2020, Primăria Constanța a emis Autorizația de Construcție pentru firma Stely Metal SRL, pentru edificarea unui imobil în municipiu, pe strada Recoltei. Potrivit autorizației cu numărul 1424 eliberată la data de14/10/2020, SC Stely Metal dorește să edifice un bloc cu trei etaje pe strada Recoltei nr. 12, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România.  Documentul este pentru „Construire imobil locuințe colective D+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Autorizația are o valabilitate de 12 luni. Amintim că societatea Stely Metal SRL a obţinut de la Primăria Constanţa pe data de 18 mai 2020 un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1705, care constă în următoarele: „Construire imobil locuinţe colective D+P+3E, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 
În anul 2018, municipiul Constanţa a emis, pe data de 9 martie, Autorizaţia de construire nr. 269, care constă în „Construire imobil P+3e locuinţe colective - 32 de apartamente, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Blocul dispune de 39 de locuri de parcare în incinta proprietăţii.
 

Despre Stely Metal SRL

 
Firma are sediul pe strada Poporului nr 160, județul Constanța. A fost înființată în anul 1994. Asociat unic și administrator este Mihai Carabaș. Firma a raportat pentru anul 2021 un număr de 11 salariați, la o cifră de afaceri de 12.475.986 lei, cu un profit de 3.481.375 lei.
 
Stely Metal SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea strugurilor; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană, prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea uleiurilor şi grăsimilor; comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne; comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile; servicii de mutare; depozitări; manipulări; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală. Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 1, (hala C1, C2, C3, birouri, teren platformă betonată); municipiul Constanţa, strada Eliberării nr. 2L; comuna Cogealac, Complex Zootehnic (ferma nr. 2), lotul 1.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Piaţa imobiliară din Constanţa, în creştere Bloc de trei etaje, ridicat de Stely Metal SRL pe strada Liviu Rebreanu

 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Municipiului Constanța, titular al Planului Urbanistic Zonal Celulozei solicită aviz de mediu pentru avizarea PUZ

29 May 2024 251

Un teren din domeniu public, scos la licitație pentru închiriere de CN APM Constanța

28 May 2024 424

Imobiliare Constanța Acord de Mediu pentru Lago Neptun SRL! Va construi un turn de 11 etaje în sudul litoralului

27 May 2024 648

Mandatul lui Mihai Constantin, membru provizoriu al Consiliului de Administraţie al CN ACN Constanța, a încetat

27 May 2024 494

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)

23 May 2024 555

Constanța Omer Susli de la Praktiker construiește o centrală electrică fotovoltaică la Cobadin. Peste 7.500 de module fotovoltaice

21 May 2024 867

Acționarii CN APM Constanța SA, convocați în ședință. Se arobă transferul unui teren către Autoritatea Vamală Română

21 May 2024 578

Cum va arăta blocul de cinci etaje ce va răsări în locul Casei cu iederă de pe bulevardul Ferdinand din Constanța (DOCUMENT)

20 May 2024 1192

TRL Properties SRL, PUZ pentru reglementarea unui teren din Năvodari

19 May 2024 452

PUZ la Mediu COMCM SA Constanța intenționează să ridice imobile de 10 etaje în zona bulevardului Aurel Vlaicu

19 May 2024 1242

Cumpărări directe Constanța Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

19 May 2024 912

COMVEX SA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul propus fi amplasat în Constanta, Incinta Port

17 May 2024 386

Licitații Constanța Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA, contract cu firma deținută de familia Bosînceanu (DOCUMENT)

16 May 2024 700

Angajații de la APM Constanța, în acțiune de protest (Galerie FOTO)

16 May 2024 614

Tomis Marina Management SRL ar putea rămâne concesionara Portului Turistic Tomis Constanța până în 2040! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

14 May 2024 635