Imobiliare Constanța Bloc nou la Costinești. Cine investește?

  • Proiectul a fost întocmit în baza temei cadru elaborată de benificar
  • Mai precis, vorbim de proiectul „Construire imobil de locuințe colective P+3E”, care se dorește a fi edificat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 10, din Costinești
 
Recent, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Key Investment and Consultancy SRL, care dorește să edifice un imobil în județul Constanța.
 
Mai precis, vorbim de proiectul „Construire imobil de locuințe colective P+3E”, care se dorește a fi edificat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 10, din Costinești.
 
Proiectul a fost întocmit în baza temei cadru elaborată de benificar, iar conform acestuia la parter se propun a fi amenajate un saș cu două spații tehnice, casa scării, cât și 9 apartamente tip garsonieră, la primul etaj se propun a fi edificate casa scării și 10 apartamente tip garsonieră, identic și la etajul 2 și etajul 3.  Se vor asigura 17 locuri de parcare, iar spațiul verde va avea o suprafață de 985,6 mp, terenul având o suprafață totală de 2.100 mp.
 
Valoarea totală a investiției este de 2.260.650 lei, iar perioada de implementare este de 24 de luni.
 
Despre Key Investment and Consultancy SRL
 
Societatea a fost fondată în anul 2001, iar, potrivit termene.ro, pentru anul 2022 au raportat 2 salariați, fără o cifră de afaceri prezentată și cu un profit de 408.391 lei.
 
Sediul social este în Costinești, pe strada Emil Constantinescu FN. Anterior, firma a avut sediul social în București, pe strada Constantin Brâncuși, iar din februarie 2023 s-au mutat la Constanța. În trecut, firma a purtat denumirea de Morova Real Estate Development and Construction, iar din ianuarie 2015 au trecut la actuala denumire.
 
Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Morova Carmikli Sibel Fatma și Morova Riza Tevfik, cel din urmă fiind și administrator. Morova Riza Tevfik apare ca asociat și în firmele Enersis Rom SRL și Trio Constructii și Turism SRL, ambele de la Costinești.

 
 
PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Primăria Năvodari va construi un bazin de înot. Ce facilități va avea? (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bloc nou la Costinești, județul Constanța. Cine este investitorul?

08 Oct 2023 916