Imobiliare Constanța Demersuri pentru construcția unei noi saline în cartierul Tomis Nord din municipiu (DOCUMENT)

 
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare publice, intenție de elaborare Plan Urbanistic Zonal, conform aviz de oportunitate nr.184006/2021 pentru reglementarea zonei de studiu cuprinsă între străzile Hortensiei, Căpitan Dobrilă Eugeniu și alee acces, vezi secțiunea „documente”.

Inițiatorul PUZ-ului este SC Salina Marea Neagră SRL iar elaborator SC Aria Concept Architecture SRL, urbanist Roxana Mărculescu.

Publicul este invitat să transmit observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ până 26.12.2023, prin email la adresa: primarie@primaria-constanta.ro. sau prin poștă la adresa Primăria Municipiului Constanța - Bd. Tomis,nr. 51, etaj 2,camera 212, în atenția Biroului Planificare Urbană sau depuse la registratura Primăriei municipiului Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni.

Prezentul PUZ are la bază studiul de fundamentare privind dotările de proximitate în raport cu funcțiunile nou propuse și cele existente în imediata vecinătate, cu prezentarea concluziilor și a măsurilor corective care se impun.

Documentația are avizul arhitectului-șef al municipiului Constanța, Dan Leu și este valabil de la data emiterli sale pe toata durata de valabilitate a Certificatului de urbanism nr. 998/29.03.2021, emis de Primaria municipiului Constanța.

Salina Marea Neagră SRL are ca asociați pe Stelian și Aurora Rușa. Stelian Rușa are și calitatea de administrator. Compania cu sediul social pe strada Chiliei nr.20 în municipiul Constanța desfășoară activități referitoare la sănătatea umană.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Salina Marea Neagra atrage varstnici si copii


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Salina Marea Neagră SRL, demersuri către APM Constanța pentru investiția de pe strada Dobrilă Eugeniu (DOCUMENT)

04 Feb 2024 1265