Salina Marea Neagră SRL, demersuri către APM Constanța pentru investiția de pe strada Dobrilă Eugeniu (DOCUMENT)

  • Pe terenul achiziționat de la Ștelian-Ciprian Tulică, societatea Salina Marea Neagră SRL anunță o investiție, mai exact o salină.

  • Terenul este situat pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu 7C din municipiul Constanța.

Salina Marea Neagră SRL investește pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu 7C din municipiul Constanța. Societatea a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul tehinic al unui  plan urbanistic zonal ce include și terenul studiat cu numărul cadastral 200968, având suprafața de 250 mp. Pe acest teren, Salina Marea Neagră SRL va ridica o salină.
 
Realizarea planului urbanistic zonal este necesară în vederea reglementării urbanistice pentru terenul ce a generat
PUZ. Respectivul PUZ va permite ulterior construirea noilor funcțiuni pe terenul studiat. Beneficiar și investitor pentru realizarea obiectivului este SC Salina Marea Neagră SRL, care a achiziționat terenul de la Tulică Ștelian-Ciprian, conform actelor de proprietate anexate.

Suprafața totală stabilită de către Primariă Constanța pentru studiul PUZ prin avizul de oportunitate este constituită din 18.406 mp, zona aflată între străzile Dobrila Eugeniu, aleea Hortensiei și aleea de acces dinspre bd.Tomis a blocurilor cu număr cadastral 201886.

PUZ-ul va permite construirea noilor funcțiuni pe terenurile studiate și rezolvarea problemelor privind parcările, spațile verzi, spațiile publice amenajate în zona de blocuri existente.

Documentaţia de urbanism se va corela cu prevederile planurilor urbanistice anterior aprobate, în concordanta cu funcţiunile existente, cu vecinătăţile imediate şi cu solicitările populaţiei.
 
Documentaţia de urbanism avizată şi aprobată de către Consiliul local al municipiului Constanţa conform prevederilor legale în vigoare, va deveni instrumentul de reglementare urbanistică al Primariei Municipiului Constanţa în activitatea de gestionare a spaţiului construit din zona studiată.

În teritoriul din care face parte terenul ce genereaza PUZ se află terenuri aparţinând domeniului public al primăriei municipiului Constanţa, terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice.  Zona studiată este parte dintr-o zona de locuinte colective,cu functiuni publice compatibile cu zona de locuinte la parter si spatii comerciale,servicii parter.

Amplasamentul este la intersectia străzii Cp. Dobrila Eugeniu și Aleea Hortensiei din Constanța.  Pe terenul ce a iniţiat elaborarea PUZ-ului și ce celelalte terenuri libere, aflate în proprietate privată, în zona de studiu, se doreşte studierea oportunităţii edificării unor imobile cu funcţiunile servicii, comert, birouri, alimentație publică la parter, cu posibilitatea de amplasare locuințe de serviciu la ultimul nivel al imobilelor propuse. De asemenea, se dorește reglementarea tuturor loturilor de teren din zona studiată, în prezent neexistând circulații auto și pietonale, accesuri și spații verzi corect amenajate.

 

Despre Salina Marea Neagră SRL



Salina Marea Neagră SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul social pe strada Chiliei nr. 20 din Constanța. Asociații firmei sunt Stelian și Aurora Rușa. Stelian Rușa are și calitatea de administrator. Stelian Rușa mai este asociat în Rum Expedition Activ SRL. Compania desfășoară activități referitoare la sănătatea umană. În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 337.416 lei și un profit net de 217.726 lei.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Imobiliare Constanța. Demersuri pentru construcția unei noi saline în cartierul Tomis Nord din municipiu (DOCUMENT)
 
Imobiliare Constanța. PAK Autotrans SRL, tot mai aproape de realizarea investiției de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 455

Constănțenii, invitați să depună observaţii la APM Constanța Centrală electrică fotovoltaică, înființată de firma 2A Allcross SRL, în comuna Cobadin

26 Apr 2024 399

Proiectul a fost depus la APM Constanța Port Azuro SRL investește într-un nou restaurant în Portul turistic Mangalia

25 Apr 2024 443

Trei parcele de teren, situate în Porturile Constanța și Midia, pot fi închiriate de la CN APM Constanța. Licitația de atribuire se va desfășura în luna mai (DOCUMENT)

22 Apr 2024 511

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

22 Apr 2024 360

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 586

Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

20 Apr 2024 434

Bella Licca International SRL elaborează PUZ pentru o investiție în județul Constanța

19 Apr 2024 361

APM Constanța Undă verde de la Mediu pentru extinderea zonei de exploatare de către Celco SA

18 Apr 2024 379

Imobiliare Constanța Când are loc dezbaterea publică pentru construirea unui imobil de 11 etaje la Neptun?

18 Apr 2024 419

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

18 Apr 2024 463

Decizia APM Constanța Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL în Eforie Nord

18 Apr 2024 548

Ce decizii au adoptat acționarii CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța?

15 Apr 2024 475

Investiție realizată de Polaris M Holding la Constanța!

15 Apr 2024 404

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 2342