Imobiliare Constanța Imobiliaria Tomis SRL a obținut Certificat de urbanism pentru imobilul din Piața PescărușPrimăria Municipiului Constanța a emis un Certificat de urbanism pentru firma Imobiliaria Tomis SRL, vizând investiția din Piața Pescăruș, din Faleză Nord.
 
Potrivit datelor oficiale transmise de primărie, CU a fost emis la data de 22 noiembrie 2023, are o valabilitate de 12 luni și vizează imobilul din Piața Pescăruș, nr. 41.
 
Certificatul de urbanism este pentru „Extindere/supraetajare corp existent C1 -imobil servicii - alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier transformare corp C2 în parcare“ și este valabil până la data de 22 noiembrie 2024.
 
Despre Imobiliaria Tomis SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 noiembrie 2023, Imobiliaria Tomis SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, strada Centru Gospodăresc, și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Firma are un punct de lucru în Mamaia și unul în Ovidiu.
 
Asociat unic și administrator este Stere Uda, iar în 2022 firma a declarat un angajat, profit aproape 790.000 de lei și cifra de afaceri aproape 490.000 de lei.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Investiție în Faleză Nord, pe strada Pescăruș. Ce se va construi
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

03 May 2024 3399

Imobiliare Constanța Stere Uda continuă investiția din Faleză Nord! Documentele, depuse la APM Constanța

17 Dec 2023 1344

Undă verde pentru investiția din Faleză Nord, de pe strada Pescăruș. Despre ce este vorba

24 Oct 2022 1874

Investiție în Faleză Nord, pe strada Pescăruș. Ce se va construi

21 Sep 2022 2194