Imobiliare Constanța Stere Uda continuă investiția din Faleză Nord! Documentele, depuse la APM Constanța

  • Este vorba de proiectul „Modernizare și supraetajare corp existent C1 – imobil servicii – alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier, transformare Corp C2 în parcare”, pe strada Pescăruș nr. 41A, Constanța.
  • Firma are un punct de lucru în Mamaia și unul în Ovidiu.
  • Asociat unic și administrator al Imobiliaria Tomis SRL este Stere Uda, iar în 2022 firma a declarat un angajat, profit aproape 790.000 de lei și cifra de afaceri aproape 490.000 de lei.
     
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat în municipiul Constanța, de către compania Imobiliaria Tomis SRL.
 
Este vorba de proiectul „Modernizare și supraetajare corp existent C1 – imobil servicii – alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier, transformare Corp C2 în parcare”, pe strada Pescăruș nr. 41A, Constanța.
 
Amintim că, potrivit datelor oficiale transmise de primărie, CU a fost emis la data de 22 noiembrie 2023, are o valabilitate de 12 luni și vizează imobilul din Piața Pescăruș, nr. 41. Certificatul de urbanism este pentru „Extindere/supraetajare corp existent C1 -imobil servicii - alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier transformare corp C2 în parcare“ și este valabil până la data de 22 noiembrie 2024.
 
Despre Imobiliaria Tomis SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 noiembrie 2023, Imobiliaria Tomis SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, strada Centru Gospodăresc, și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Firma are un punct de lucru în Mamaia și unul în Ovidiu.
Asociat unic și administrator este Stere Uda, iar în 2022 firma a declarat un angajat, profit aproape 790.000 de lei și cifra de afaceri aproape 490.000 de lei.
 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Imobiliaria Tomis SRL a obținut Certificat de urbanism pentru imobilul din Piața Pescăruș

Undă verde pentru investiția din Faleză Nord, de pe strada Pescăruș. Despre ce este vorba
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Imobiliaria Tomis SRL a obținut Certificat de urbanism pentru imobilul din Piața Pescăruș

23 Nov 2023 945

Undă verde pentru investiția din Faleză Nord, de pe strada Pescăruș. Despre ce este vorba

24 Oct 2022 1752