Imobiliare Constanța Omnia Europe SA, undă verde de la Mediu pentru extinderea capacității de producție la fabrica de amidon, din Medgidia

 

Omnia Europe SA a primit Acordul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru investiția din Medgidia, de la fabrica de amidon.
 
Conform datelor oficiale, este vorba despre proiectul vizând „Extindere capacitate de producție, depozitare și administrativă, desființare corpuri C1 – clădire sediu administrativ, C2 – clădire birouri și C3 – clădire cantină și depozitare“, de pe strada Progresului, nr. 16, din oraș.
 
„Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 14 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro“,au anunțat reprezentanții APM.
 
Despre Omnia Europe SA
 
La adresa din Medgidia, strada Porgresului, nr. 16, se află fabrica de amidon Omnia Europe SA.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 28 noiembrie 2023, Omnia Europe SA a fost înființată în 2015, are sediul social în București, Sectorul 2, strada CA Rosetti, nr. 17 și se ocupă de fabricarea amidonului și a produselor din amidon.
 
Firma are un punct de lucru permanent în Medgidia, pe strada Progresului.
 

Omnia Europe SA este controlată de compania turcă Omnia Nisasta Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi și cetățeanul turc Tosmur Fatih, ultimul fiind și administrator, alături de Akarcali Talat Sahin (care figurează și ca administrator al Omnia Palet SRL Constanța și Onsa Europe SRL Medgidia) și Koc Fatih.
 
În 2022, Omnia Europe SA a declarat 180 de angajați, profit peste 104,18 milioane de lei și cifra de afaceri peste 422,24 de milioane de lei.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Omnia Europe SA
Decizii ale Adunării Generale Ordinare a Acționarilor. Una dintre ele privește Fabrica de Amidon Medgidia

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dezbatere publică privind investiția de la Fabrica de Amidon din Medgidia

21 Oct 2023 1250

Omnia Europe SA Decizii ale Adunării Generale Ordinare a Acționarilor. Una dintre ele privește Fabrica de Amidon Medgidia

09 Oct 2023 1624

Ce au decis acționarii de la Omnia Europe SA, în legătură cu accesarea unui credit de 15 milioane de euro

28 Oct 2021 3876

Ședință AGA la OMNIA EUROPE S.A. Ce decizii au fost luate

27 Jul 2021 1904

Fabrică de amidon la Medgidia. Proiectul investitorului Omnia Europe SA, în dezbatere publică la APM Constanţa

16 Sep 2019 9073

O firmă din Bucureşti investeşte într-o fabrică de amidon, la Medgidia

29 Aug 2016 8650