Imobiliare

Imobilul, ridicat pe un teren cu o poveste interesantă Confort Urban pregăteşte locurile de parcare pentru blocul construit pe strada CaşinDupă ce Highlife Properties/Cambela Prod s-a apucat de construit blocul de pe strada Caşin 2A colţ cu Unirii, iată că municipalitatea vine acum în sprijinul investitorilor. Ieri, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 757, valabil 24 de luni, pentru „amenajare parcare auto publică între lot 4 și PT 37 - 16 locuri, investitor - SC Cambela Prod SRL“. Beneficiarul certificatului de urbanism este însă Municipiul Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, care va amenaja aceste parcări pe strada Caşin, în zona căminului pentru pensionari.


 
În luna mai a anului trecut, Highlife Properties SRL a obţinut certificat de urbanism de la Primăria municipiului Constanţa pentru construirea unui imobil S+P+5-6E de locuinţe colective la intersecţia străzilor Caşin şi Unirii, iar acum face primele demersuri pentru începerea construcţiei. De câteva zile, proprietarul a îngrădit terenul (în suprafaţă de 606 mp) pe care ar trebui să demareze investiţia, semn că, în scurt timp, acolo ar putea fi organizat şantierul de lucru. Mai mult, luna trecută, firma a obţinut Autorizaţia de construire nr. 323, valabilă 24 de luni, act care îi confirmă că lucrările pot fi începute.

Citeşte şi 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Date din procesul de fuziune a societăţii Highlife Properties SRL cu firma Cambela Prod SRL

31 Jan 2018 1119

Societăţile Cambela Prod SRL şi Highlife Properties SRL au fuzionat. Care au fost motivele acestei decizii

16 Jun 2017 6874

Lângă imobilul ridicat pe un teren retrocedat Cambela Prod, ultimele pregătiri pentru a amenaja o parcare… pe domeniul public?!

22 Apr 2016 3097

S-a dat startul construcţiei blocului de pe strada Caşin Povestea unui „rodnic“ teren retrocedat din averea Movilă

25 Feb 2016 4260

Început de o firmă cu capital cipriot, blocul de pe strada Caşin va fi terminat de Cambela Prod SRL din Tulcea

07 Nov 2015 4305

Bloc de şase nivele pe strada Caşin O firmă cu capital cipriot a primit binecuvântarea Primăriei de a ridica o construcţie (document)

12 May 2015 2957