Imobiliare

„Le suntem recunoscători celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră“ În cei 13 ani de existență, Maurer Imobiliare a vândut peste 7.000 de locuințe (video)

Maurer Imobiliare este compania care se bucură, în prezent, de o dezvoltare accelerată și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară din România. În cei 13 de prezență pe piața imobiliară, acest dezvoltator a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară, iar planurile de extindere continuă. În fiecare din cele 5 orașe în care și-a pus amprenta, Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Cluj-Napoca, Maurer Imobiliare a reușit să transpună, în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.
 
Proiectele Avantgarden 3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș și Maurer Panoramic din Cluj, mai mult decât apartamente în imobile noi, înseamnă „Acasă” pentru mii de români. Este vorba despre oamenii care au ales să le ofere încrederea lor și au înțeles că Maurer Imobiliare este compania care le poate transforma în realitate visul de a avea propria casă.
 
Compania Maurer Imobiliare se bucură, în prezent, de 7.000, iar „7.000” înseamnă pentru ei mult mai mult decât numărul apartamentelor vândute. Așadar, numărul „7.000” vorbește despre oamenii care au ales să facă parte din marea familie Maurer Imobiliare, despre comunitățile frumoase de oameni care s-au format în interiorul proiectelor aflate sub semnătura acestui dezvoltator, despre vocile care le-au spus, din suflet, „Mulțumesc!”.
 
„Le suntem recunoscători tuturor celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră, care au ales să meargă alături de noi pe acest drum și ne-au lăsat pe noi să le dirijăm pașii către propria casă. Planurile noastre nu se opresc aici întrucât ne dorim să oferim cât mai multor români posibilitatea să se bucure de valorile companiei noastre și să îi aducem, astfel, cât mai aproape de împlinirea unui vis pe care, suntem siguri, fiecare dintre noi îl avem - acela de a avea propriul loc pe care să îl numim «acasă»”, au declarat reprezentanții departamentului de marketing din cadrul companiei Maurer Imobiliare Constanța. Maurer Residence Constanța este un ansamblu rezidențial model, aflat sub semnătura Maurer Imobiliare, proiectat astfel încât să ofere o paletă largă de facilități, necesare unui stil de viață modern, adaptat standardelor occidentale.
 
Așadar, dacă încă nu ți-ai găsit locuința potrivită, Maurer Residence Constanța te așeaptă pentru a-ti împlini mai ușor visul de a avea locul pe care să-l numești Acasă!
 
Mai multe informații despre proiectul Maurer Residence Constanta puteți obține la sediul lor din str. Milano nr. 21, accesând www.maurerconstanta.ro sau sunând la numărul de telefon 0728111777.
 
De asemenea, pe acest site se regășește și un video


 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Premiu special pentru Maurer Imobiliare în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare

27 Mar 2019 759

Prețuri avantajoase, surprize și noutăți Două showroom-uri, deschise de Maurer Residence Constanța (galerie foto)

04 Dec 2018 1676

Starea de bine de acasă prinde contur la Constanța! Interviu cu Daniela Pătrașcu, administratorul Maurer Residence Constanța

01 Aug 2018 3064

Maurer Residence Constanța este o oportunitate serioasă pentru constănțenii care își doresc un spațiu liniștit și gândit cu profesionalism pe care să îl poată numi „acasă“

06 Mar 2018 6244

La Gala HOTSPOT Brașov 2018 Maurer Imobiliare și-a adjudecat premiul de onoare „Liderul în dezvoltare imobiliară rezidențială în România“

02 Feb 2018 1693

Maurer Imobiliare Land Constanţa, un nou act important de la Municipalitate. Iată ce va executa

30 Nov 2017 2003

Maurer Imobiliare prezintă o campanie atractivă de Black Friday

16 Nov 2017 2374

Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL, autorizaţii de construire de la Primăria Constanţa pentru două blocuri a câte trei etaje

08 Nov 2017 2840

Dezbatere publică pentru PUZ-ul iniţiat de Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL

04 Nov 2017 2944

Real Estate Interholding SRL, înfiinţată de o constănţeancă

26 Oct 2017 1502

Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL, demersuri la APM pentru un cartier rezidenţial (document)

19 Sep 2017 5096

Constănţenii, invitaţi să trimită sugestii şi observaţii Maurer Imobiliare Land va investi la Constanţa într-un cartier rezidenţial (document)

30 Jun 2017 3169