„Le suntem recunoscători celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră“ În cei 13 ani de existență, Maurer Imobiliare a vândut peste 7.000 de locuințe (video)

Maurer Imobiliare este compania care se bucură, în prezent, de o dezvoltare accelerată și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară din România. În cei 13 de prezență pe piața imobiliară, acest dezvoltator a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară, iar planurile de extindere continuă. În fiecare din cele 5 orașe în care și-a pus amprenta, Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Cluj-Napoca, Maurer Imobiliare a reușit să transpună, în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.
 
Proiectele Avantgarden 3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș și Maurer Panoramic din Cluj, mai mult decât apartamente în imobile noi, înseamnă „Acasă” pentru mii de români. Este vorba despre oamenii care au ales să le ofere încrederea lor și au înțeles că Maurer Imobiliare este compania care le poate transforma în realitate visul de a avea propria casă.
 
Compania Maurer Imobiliare se bucură, în prezent, de 7.000, iar „7.000” înseamnă pentru ei mult mai mult decât numărul apartamentelor vândute. Așadar, numărul „7.000” vorbește despre oamenii care au ales să facă parte din marea familie Maurer Imobiliare, despre comunitățile frumoase de oameni care s-au format în interiorul proiectelor aflate sub semnătura acestui dezvoltator, despre vocile care le-au spus, din suflet, „Mulțumesc!”.
 
„Le suntem recunoscători tuturor celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră, care au ales să meargă alături de noi pe acest drum și ne-au lăsat pe noi să le dirijăm pașii către propria casă. Planurile noastre nu se opresc aici întrucât ne dorim să oferim cât mai multor români posibilitatea să se bucure de valorile companiei noastre și să îi aducem, astfel, cât mai aproape de împlinirea unui vis pe care, suntem siguri, fiecare dintre noi îl avem - acela de a avea propriul loc pe care să îl numim «acasă»”, au declarat reprezentanții departamentului de marketing din cadrul companiei Maurer Imobiliare Constanța. Maurer Residence Constanța este un ansamblu rezidențial model, aflat sub semnătura Maurer Imobiliare, proiectat astfel încât să ofere o paletă largă de facilități, necesare unui stil de viață modern, adaptat standardelor occidentale.
 
Așadar, dacă încă nu ți-ai găsit locuința potrivită, Maurer Residence Constanța te așeaptă pentru a-ti împlini mai ușor visul de a avea locul pe care să-l numești Acasă!
 
Mai multe informații despre proiectul Maurer Residence Constanta puteți obține la sediul lor din str. Milano nr. 21, accesând www.maurerconstanta.ro sau sunând la numărul de telefon 0728111777.
 
De asemenea, pe acest site se regășește și un video


 

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maurer Imobiliare a obținut un nou document de la Primăria Constanța pentru blocurile pe care le va ridica la Constanța

07 Apr 2023 1046

Maurer Imobiliare continuă investițile la Constanța. Iată cel mai recent document eliberat de municipalitate

08 Jan 2023 1377

Decizii importante luate în cadrul Maurer Imobiliare. Societatea și-a schimbat forma juridică. Ce se întâmplă cu punctul de lucru din Tenerife, Spania

06 Jan 2023 1251

Un nou document de urbanism pentru Maurer Imobiliare Land Constanța

08 Dec 2022 1124

Mai multe blocuri de până la 9 etaje vor fi construite în Constanța. Primăria a eliberat certificatele de urbanism necesare

11 Nov 2022 1496

Maurer Imobiliare Constanța, împrumut de milioane de euro din bancă. S-au stabilit ipoteci și interdicții de înstrăinare pentru garantarea creditului

22 Aug 2022 2246

Răspuns important pentru Maurer Imobiliare! Vizat este un nou imobil de 11 etaje, la Constanța

23 Jul 2022 2025

Tranzacție surpriză pe piața imobiliară Consiliul Concurenței analizează preluarea Grupului Maurer de o firmă din Luxemburg

22 Apr 2022 1754

Maurer Imobiliare Constanţa nu va intra în insolvență! Cererea Precious House SRL, respinsă

09 Apr 2022 1863

Maurer Imobiliare ridică un bloc de 11 etaje, la Constanța

16 Mar 2022 2003

Bloc de 11 etaje, la Constanța. Cine este investitorul

19 Jan 2022 2274

Modificări în proiectul inițiat de Maurer Imobiliare Constanța. Este vizată investiția de pe strada Milano

12 Jan 2022 1809

Precious House SRL, din Sibiu, vrea insolvența Maurer Imobiliare Constanţa

29 Oct 2021 3421

Premiu special pentru Maurer Imobiliare în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare

27 Mar 2019 1967

Prețuri avantajoase, surprize și noutăți Două showroom-uri, deschise de Maurer Residence Constanța (galerie foto)

04 Dec 2018 3842