Magazinul Sophia Home Decoration din Constanța se primenește

  • BBV Audit Consulting & Management SRL va amplasa 5 firme neluminoase inscripționate „Sophia Home Decoration“ pe magazinul de pe Tomis nr. 56 din Constanța.
  • Asociați în BBV Audit Consulting & Management SRL sunt Stelian Belu și Vasile-Alexandru Hanganu.

SC Haven SRL a obținut de la Primăria Constanța pentru BBV Audit Consulting & Management SRL un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 442 din data de 14 februarie 2024.        

Actul constă în „Amplasare 5 firme neluminoase inscripționate Sophia Home Decoration - lucrări executate fără autorizație de construire conform PVCSC nr. 50-001737/23.05.2022“ și se referă la imobilul de pe bulevardul Tomis nr. 56, magazin nr. 62 din municipiul Constanţa. Certificatul de urbanism nr. 442 din data de 14 februarie 2024 este valabil 12 luni. Magazinul Sophia Home Decoration este situat pe bulevardul Tomis din Constanța.
 

Despre BBV Audit Consulting & Management SRL



Înfințată în anul 2006, firma are sediul social pe strada Romana, nr. 15 din orațul Ovidiu, județul Constanța și desfășoară activități de comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic în magazine speciale. Asociați în firmă sunt Stelian Belu, cu 93,34 %din capitalul social, și Vasile-Alexandru Hanganu, cu 6,66% din capitalul social. De administrarea firmei se ocupă Vasile-Alexandru Hanganu.

De-a lungul anilor, BBV Audit Consulting & Management SRL a adjudecat, prin achiziție directă, 8 contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Unitatea Militară 02052, Instituția Prefectului - Județul Constanța, Primăria Mihail Kogălniceanu și altele.

În anul fiscal 2024, societatea cu 4 angajați a declarat o cifră de afaceri de 1.011.889 lei și un profit de 157.691 lei.

Potrivit termene.ro, Stelian Belu mai este asociat în firmele. Masters Accounting SRL, Pro Comert International Import Export SRL, Best Integrate Production SRL. La rândul său, Vasile-Alexandru Hanganu este asociat în Opulens CO SRL și Best Integrate Production SRL.


PRECIZĂRI:



Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:


Garda de Coastă, răspuns pozitiv de la APM Constanța, pentru construirea unor rezervoare necesare stocării combustibilului (DOCUMENT)


Imobiliare Constanța. Alexio Star Development Sun SRL va edifica un bloc de 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.