Vile de două etaje vor răsări aproape de Autostrada Soarelui! Investitorul a depus documentația la APM Constanța

Omul de afaceri Mircea Cristian Tudoran inteționează să edifice un nou cartier de vile în apropierea de Autostrada Soarelui și de DN 39 E. A depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare care are ca scop elaborarea Planului Urbanistic Zonal aferent obiectivului de investiții amintit mai sus.
 

Mircea Cristian Tudoran este asociat unic în două companii - Sofi Leader Invest SRL și MCA Leader Invest SRL, ambele cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei fiecare.


În urma exprimării intenției beneficiarului de a-și folosi dreptul de utilizare al terenului (Suprafață lot=48.400 mp) se propune realizarea unui ansamblu rezidențial de locuințe individuale P+2E, echipamente publice (educație preșcolară), servicii și comerț specifice zonei rezidențiale, spațiu verde, alei pietonale, bariere verzi.
 
Certificatul de Urbanism nr.2355 din 05.10.2022, respectiv prevederile privind regimul tehnic, arată de asemenea că pentru a realiza aceste obiective este necesară elaborarea unei documentații de urbanism de tip P.U.Z.
 
Imobilul care genereaza P.U.Z. este situat la:

• aproximativ 2.25km de Cartierul km5 si Cartierul Veterani;
• aproximativ 1km de DN39E, 1km de localitatea Cumpana;
• aproximativ 224m de autostrada A4;
 • aproximativ 1.44m de intravilanul orasului Constanta

 
Terenul cu destinatie terenuri agricole, se afla in UAT Constanta, extravilanul Municipiului Constanta si se incadreaza in zonele rezervate pentru viitoarele dezvoltari ale orasului. Amplasamentul este liber de constructii, neamenajat, acoperit partial de vegetatie spontana si nu are denivelari majore. Din punct de vedere functional amplasamentul in studiu are categoria de folosinta teren arabil. Din punct de vedere al reglementarilor urbanistice prevazute de PUG Constanta, zona studiata se afla in proximitatea UTR 19 si UTR 18. UTR 18 cuprinde din punct de vedere functional, locuire (individuala si colectiva), dotari complementare locuirii (invatamant, sanatate si asistenta sociala), culte si cultura, servicii publice, teren destinat gospodariei comunale, practicarii sporturilor, culturilor agricole. Totodata UTR 18 cuprinde urmatoarele subzone de reglementare: ZRL1a, ZRL2b, ZRL2c, ZRL4, ZRL5, ZRCC2, ZRCM2, ZRE1, ZRE2, ZRG1, ZRG2, ZRT1b, ZRV1a, ZRV2b, ZRV4, ZRF.
 

In prezent terenurile imediat inconjuratoare sunt libere de constructii. De asemenea, terenul care a generat documentatia este liber de constructii functionale, neamenajat, acoperit partial de vegetatie spontana si nu are denivelari majore. La 600 m Nord-Est se regaseste Cartierul Rezidential Tom, conform P.U.Z. autorizat HCL 122/11.04.2012.
 
 
 
Citește și

Decizia APM Constanţa privind investiţia imobiliară realizată de Sofi Leader Invest SRL în Mamaia Nord

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil de patru etaje pe strada Budapesta din Constanța. Cine dorește să edifice?

05 Dec 2023 1183

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 august 2023

23 Aug 2023 1369

Decizia APM Constanţa privind investiţia imobiliară realizată de Sofi Leader Invest SRL în Mamaia Nord

20 May 2019 2006

Sofi Leader Invest SRL va ridica un bloc de patru etaje în Năvodari

12 Apr 2018 2747

FC Viitorul II a învins la scor Precizia Săcele

22 Jun 2016 1965