Șeful Serviciului pentru Imigrări Constanța, comisar șef Mircea Labeș, la „ZIUA-n amiaza mare”


Problematica migrației, azilului și, nu în ultimul rând, modul în care este contorizară integrarea socială a străinilor în România sunt, printre altele, subiectele pe care comisarul șef Mircea Daniel Labeș, șeful Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța le va lămuri vineri, 4 februarie, ora 13,00, la Ziua-n amiaza mare. 

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Vom afla cu acest prilej despre acțiunile in care au fost implicați, in 2021, polițiștii de la Imigrări Constanța. Despre lucrătorii străini admiși pe piața forței de muncă de pe litoral. De interes sunt și misiunile de îndepărtare sub escortă a cetățenilor străini care nu iși justifică prezența în România. Serviciul pentru Imigrări Constanța este o structură județeană a Inspectoratului General pentru Imigrări, din subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Ca organizare, Inspectoratul este constituit la nivel central din direcții, servicii și alte structuri funcționale, iar la nivel teritorial din centre regionale de proceduri şi cazare a solicitanților de azil, centre de cazare a străinilor luați în custodie publică și structuri județene. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Polițiștii de Imigrări din Constanța prezintă rezultatele obținute în anul 2023 (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jan 2024 819

ZIUA-n amiaza mare Serviciul pentru Imigrări Constanța, asaltat de străini care vor să muncească pe litoral

05 Feb 2022 3900