ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

  • „Școala nu este la mișto. Școala are nevoie de susținere pentru că vei vedea cum va fi comunitatea pe termen mediu și lung”, a spus Mihai Vîlcu.
 
Mihai Vîlcu este candidatul USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești, județul Constanța. Este consilier parlamentar în Senatul României. Totodată, în anul 2021, Mihai Vîlcu a fost subprefect al Județului Constanța, iar anterior a ocupat și poziția de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Ghindărești. El a discutat în cadrul unui interviu ZIUA LIVE despre candidatura sa la Primăria Ghindărești și ce așteptări are.
 
„Mă numesc Mihai Vîlcu, sunt tată, căsătorit, creștin ortodox de rit vechi. Am acționat foarte mult în mediul privat. Ulterior am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine”, ne-a povestit candidatul în debutul interviului. 
 
Legat de problemele pe care le vede în comunitate, sunt destule. Comuna Ghindărești este una aflată la granița județului, unde investițiile întârzie să apară, însă potențialul este uriaș.
 
„Probleme sunt multe cu rezolvări destul de simpliste. De la aspectul comunei, la canalizare, străzi. Avem un potențial enorm în agroturism și ne putem dezvolta enorm. La Grișa este un punct astronomic local care atrage foarte mult. Primăria trebuie să se implice mai mult. Mă gândesc cum aș putea să ajut comunitatea și tinerii să deschidă noi business-uri ca oamenii să nu mai plece. Ar trebui amenajată plaja de aici”, a mai spus Mihai Vîlcu.
 
Nu promite marea cu sarea, însă candidatul USR pune un accent puternic pe educația tinerilor din comună.
 
„Este un regres în comunitate și asta nu putem să facem în anul 2024. Deci, și stadionul este pe to do list. Foarte importantă pentru mine este școala care trebuie ajutată. Școala nu este la mișto. Școala are nevoie de susținere pentru că vei vedea cum va fi comunitatea pe termen mediu și lung. În clasa a VIII-a și a VII-a sunt 45 de elevi, clasa a II-a e lipsă. Școala e pe bune. Primăria trebuie să ajute școala, să aducă fonduri europene. Trebuie doar să existe minimul de interes să scrii proiecte”, a precizat candidatul USR. 
 
Vîlcu mai spune că, după 12 ani sub egida aceluiași primar, localitatea are nevoie de un start fresh.
 
„Actualul primar este la al treilea mandat. A avut 12 ani în care ar fi putut să ne arate ce poate. Am stagnat. Nu oferă un plan de viitor. Dar, acum să facem paralela, cu mine primar, le pot zice tinerilor că-și vor găsi locul în care să se regăsească. Va înflori comunitatea pentru că voi atrage foarte mulți bani și în momentul în care ai bani, poți face foarte multe lucruri. Voi pune Ghindăreștiul pe un făgaș normal cu gândul la viitor”, a mai spus Vîlcu.

 
De ce să iasă tinerii la vot? Iată ce spune Mihai Vîlcu - „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral. Se va pune țara pe un făgaș în anul 2024. Trebuie să ieșim la vot și să le spunem guvernanților noștri că nu se mai poate așa. Ieșiți la vot, votul vostru contează, încercați să mai vorbiți și cu cei de lângă voi să ia decizia corectă. Trebuie să ieșim la vot!”.
 Citește și

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 673

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 834

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 06 februarie 2023

07 Feb 2023 1375

A fost publicat în Monitorul Oficial Mihai Vîlcu, subprefectul județului Constanța, eliberat din funcție

09 Sep 2021 2159

Silviu Coșa, prefect al județului Constanța, a depus astăzi jurământul

04 Mar 2021 2818

Cine este și ce pregătire are viitorul subprefect al județului Constanța, Mihai Vîlcu (documente)

26 Feb 2021 2835

Mihai Vîlcu va fi subprefectul județului Constanța

24 Feb 2021 6165

Trimişi în judecată pentru proxenetism, trafic de persoane şi alte infracţiuni. Recrutau tinere şi din Constanţa

05 Jan 2017 4695