„ZIUA-n amiaza mare” cu Mohammad MuradOmul de afaceri Mohammad Murad este invitat, vineri, 10 iunie, ora 13, 00 la „ZIUA-n amiaza mare”.Unul dintre cei mai mari investitori în turismul din România deține cele mai multe dintre hotelurile sale, pe litoral. Mohammad Murad este, după cum îi place să spună, investitorul cu cele mai multe locuri de cazare de la mare.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Ideea invitării la „ZIUA-n amiaza mare” a cunoscutului om de afaceri, medic, de origine libaneză, care trăiește de peste 35 de ani în România, a apărut după ce acesta a organizat o conferință de presă la complexul său hotelier din Mamaia Nord.  Temele anunțate erau concesionarea fostei închisori Doftana, pe care vrea să o transforme în cel mai mare centru cultural, istoric și turistic din țară, precum și lipsa acută a forței de muncă, deficit cu care se confruntă toate ramurile economiei românești, nu numai turismul.
 
A ajuns însă, vrând-nevrând, și la subiecte politice, moment în care a vorbit din calitatea sa de membru activ în conducerea Partidului Ecologist Român, formațiune politică în care s-a înscris relativ recent. Din această postură a acuzat puterea politică locală, mai exact pe prefectul Constanței, Silviu Coșa, și pe liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, de obstrucționarea accesului la comunicarea cu membrii Executivului.
 
Mai exact cu ministrul Turismului, Daniel Constantin Cadariu, prezent săptămâna trecută pe litoral. Opinii politice, așadar. Nu i-a uitat nici pe primarii de pe litoral, începând cu Vergil Chițac.
 
A fost momentul în care am decis să îi luăm un interviu mai amplu, pentru „ZIUA-n amiaza mare”. Veți afla, astfel, printre altele, cum privește Mohammad Murad modul în care este administrat orașul Constanța, ce nemulțumiri are despre actuala clasă politică, cu ce soluții ar veni el dacă ar administra o localitate de pe litoral și nu numai.
 
Vom afla și ce își dorește pentru următoarele alegeri, pentru că intenția lui este să se ocupe de administrația locală. Care sunt orașele pentru primăria cărora Mohammad Murad va opta să candideze în 2024, aflați la „ZIUA-n amiaza mare”. 
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pubelă de gunoi furată din fața unei curți, în plină zi. Totul s-a produs în cartierul Coiciu din Constanța (VIDEO)

02 Mar 2023 2238

ZIUA-n amiaza mare Doctorul misionar Emil Barbu - „A face bine este ca un drog. Chiar dacă obosești, ești fericit"

09 Jul 2022 2012

ZIUA-n amiaza mare. Medicul chirurg, Emil Barbu „Visul meu a fost să merg în țările sărace și să ajut acolo. Mi-am dorit să fiu medic“ (VIDEO)

08 Jul 2022 1254

Chirurgul Emil Barbu, salvatorul a mii de bolnavi din țări foarte sărace, la „ZIUA-n amiaza mare”

07 Jul 2022 1224

ZIUA-n amiaza mare Crescută de oameni de afaceri și politicieni, soție de academician. Dezvăluirile deputatei Cristina Dumitrache (VIDEO)

02 Jul 2022 1952

ZIUA-n amiaza mare Deputatul Cristina Dumitrache despre propunerea legislativă de legalizare a cannabis-ului medicinal (VIDEO)

01 Jul 2022 1095

Cristina Dumitrache, la ZIUA-n amiaza mare

30 Jun 2022 1136

ZIUA-n amiaza mare Președintele executiv al IICCMER, Daniel Șandru, despre implicarea instituției pe care o conduce în proiectul restaurării Cazinoului din Constanța (VIDEO)

24 Jun 2022 1404

Președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Daniel Șandru la ZIUA-n amiaza mare

23 Jun 2022 1482

Chițac, despre lipsa toaletelor publice în Constanța. „Le-am reinventat pe cele care existau”

21 Jun 2022 1249

ZIUA-n amiaza mare Abandonat de partidele din coaliția locală, Vergil Chițac cere sprijinul constănțenilor. „Mi-am scos dopurile din urechi”

18 Jun 2022 5459

EXCLUSIV Vergil Chițac, despre parcările din Mamaia. „Eu sunt primarul turiștilor sau primarul constănțenilor?” (VIDEO)

17 Jun 2022 1609

EXCLUSIV! Ce spune Chițac despre soarta „bisericii de pe trotuar”. „Este un ordin primit!” (VIDEO)

17 Jun 2022 1997

ZIUA-n amiaza mare Primarul Vergil Chițac vorbește despre problemele constănțenilor

17 Jun 2022 2138

Primarul Vergil Chițac la „ZIUA-n amiaza mare”

16 Jun 2022 1432