A actualizat actele pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa Ce s-a întâmplat în procesul firmei Impex Romcatel


Magistraţii Judecătoriei Vaslui au fost nevoiţi să amâne pentru luna martie procesul care vizează societatea Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA. Motivul - martorii citaţi nu s-au prezentat în instanţă, astfel că judecătorii au decis acordarea unui nou termen la data de 3 martie.


Societatea Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi sub acuzaţia de înşelăciune. Potrivit anchetatorilor, faptele ar fi fost comise în legătură cu reabilitarea Palatului Copiilor din Vaslui, proiect desfăşurat în perioada 2008 - 2011. Prejudiciul creat, spun procurorii, s-ar ridica la 1.236.296,06 lei. Alături de Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA sunt judecate şi Viorica Frunză, asociatul majoritar şi administratorul societăţii, şi contabilul-şef Iulia Ursache, acuzaţiile aduse de procurori fiind tot de înşelăciune.


În ce priveşte documentaţia pentru Cazino, firma Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA a primit în anul 2018, prin procedură simplificată, contractul intitulat „Servicii de proiectare - Actualizare DALI - Studii, expertize, avize - Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa (clădire S+P+E+M pod parţial şi rampă de acces către subsol) şi lucrări exterioare (reabilitare platformă terasă, reţele utilităţi, zid de apărare şi balustradă)“. Valoarea contractului s-a ridicat la 209.458,87 de lei.


Citește și:

Dosarul în care partenerul Eldiclau pentru Cazino este acuzat de înşelăciune, amânat pentru anul viitor
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații pentru Cazino și biserica de lemn din Techirghiol Expertize contestate și experți audiați, în dosarul firmei Impex Romcatel Cercetare Proiectare

22 Feb 2022 1856

A actualizat documentația pentru Cazino Au lipsit martorii la procesul firmei Impex Romcatel Cercetare Proiectare

20 Sep 2020 1769

Constănțenii mai au de așteptat până la reabilitare Parteneri și subcontractori. Date complete despre societățile care s-au „băgat“ în afacerea Cazinoul

07 Oct 2019 3259